Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault super 5 GTD (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/46641-renault-super-5-gtd.html)

bogdan_mutu 20-07-07 14:14

Renault super 5 GTD

4 Attachment(s)
Va prezint si masinuta mea , un renault super 5 din 1989 in patru portiere,diesel,in proportie de 80-90 % reconditionat.Sper sa va placa,avand in vedere ca acest model nu este tocmai foarte intalnit,cel putin nu in Iasi.
Motorul este de 1.6 L ,iar consumul mediu de 5.3 litri .De asemenea ca dotari ar mai fi geamurile electrice si inchiderea centralizata.
Astept sfaturi si pareri din partea voastra.

bogdan_mutu 20-07-07 14:23

Re: Renault super 5 GTD

Am bagat ceva bani in ea cam de 2-3 ori pretul de achizitie.Nu o folosesc la liniute,ci pentru deplasarea de zi cu zi.Din punctul meu de vedere este mai buna decat orice alta masina la acesti bani,in special din clasa economica.
As vrea sa o aranjez un pic la exterior dar cat mai finut astfel incat sa aiba o imagine cat mai placuta si pe cat posibil de bun gust.

tm8bnz 20-07-07 20:55

pacat ca are 4 usi...mai greu cu aspectul placut

miliady 23-07-07 14:10

nu e greu cu aspectul placut - din fabrica are un aspect placut, chiar daca are 4 usi. El nu vrea liniutze. Oricum, la stadiul actual e ok. :) bafta cu ea

dafy duck 07-02-08 20:46

o pereche de jante o va face frumoasa.... titlul topicului este "Renault 5 GTD" , motorul este pe motorina?

miliady 08-02-08 01:24

in principiu... pe reno 5 au fost folosite numai cateva motoare.... iti zic de care sunt sigur: 1,1 benz, 1,4 benz, 1,6 dizel, 1,7 benz

si de astea doar am auzit si nu garantez: 0,9 benz, 1,2 benz

deci singurul motor dizel e 1,6 :)

bogdan_mutu 21-02-08 11:51

da,asa este.Ce as putea face sa obtin un plus de putere ? as vrea sa traga un pic mai bine.

miliady 21-02-08 15:44

nimic... in principiu

bogdan_mutu 10-07-08 17:16

Cu parere de rau tin sa anunt ca am avut un accident,multumita unui taximetrist care ,dupa cate s-a observat, nu stia de regula aia care zice ca trebuie sa mai acorzi si prioritate.
Marea problema este ca nu imi permit sa o repar,asigurarile nu mi ofera toti banii necesari pe motiv ca masina e veche..[avand in vedere ca ar trebui sa platesc si manopera si piese noi pe comanda].
In schimb , cu piese de ocazie si facuta de cineva care se pricepe si este dispus sa faca asta ar iesi mult mai ieftina reparatia.
Acum singura alternativa buna pentru mine este vanzarea :( ...
Va rog pe voi sa imi spuneti ce bani as putea lua pe ea ,tinand cont ca in urma accidentului au avut de suferit :
-Aripa stanga ,capota,far,semnalizator,spoiler,lonjeron dar putin , parbriz.
Masina functioneaza foarte bine , motorul nu a fost afectat.Are in jur de 10 mii de km de cand a fost reconditionat..abea schimbat uleiul..
In fine ,cineva mi-a propus varianta cu "Rabla" dar nu sunt de acord.E pacat de masinutza asta pentru ca poate fi reparata ,si nu e masina de dat la casat.
Daca cineva este interesat putem vorbi pe adresa de messenger " bogdanzey"
Astept parerile voastre,cam cat credeti ca ar mai valora.Precizez ca actele sunt in perfecta stare ,nici cea mai mica problema

bogdan_mutu 10-07-08 17:21

2 Attachment(s)
niste poze,sa va faceti o parere.

IVAN 10-07-08 20:52

pacat, incerca sa o repari sau vinde-o la cineva care o repara sa nu ajunga la casat, bafta

thehuhu 10-07-08 21:21

repar-o.
un far nou e 124 lei o grila 44 lei...o aripa 144 lei , dar sigur gaseti la dezmembrari f ieftin.
eu am luat cu 450 lei unu 5 intreg de la fier vechi .

si cand ma bucuram si eu ca nu sunt singurul cu GTD-uir peaici...

bogdan_mutu 27-08-08 19:55

daca cineva doreste sa faca ceva frumos din masina atunci mi-ar parea foarte foarte bine.
Stiu ca nu e sectiunea de vanzari dar ..in speranta ca se va alege ceva de masinuta asta.. postez acum .
Pretul e modic in comparatie cu investitiile facute

kadilak_e 11-12-10 13:27

cat vrei pe masina 0748999216

Alex4u 12-12-10 17:36

cu dezmembrari etc etc mai mult de 400-500 ron nu te duce..nu este rau lovita...e si pacat..cum sa o dai la remat?? e pacat de masina ca arata super:???:

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning