Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Masina mea Renault

Reply

Thread Tools
Old 11-07-07, 10:55   #31
broncos emx

Stage 4

broncos emx's Avatar

Cool Re: Renault Megane Coupe PH2

Quote:
Originally Posted by Impressarul View Post
Unde pot sa vad filtrul asta?...si cam la ce pret se invarte? Thx
in bucuresti il gasesti la auto karma,vezi ca au si site si suni si dai comanda,cat despre pret sincer nu stiu exact da ii suni si-ti spun ei exact....http://www.autokarma.ro/
broncos emx is offline   Reply With Quote
Old 11-07-07, 11:06   #32
broncos emx

Stage 4

broncos emx's Avatar

Thumbs up Re: Renault Megane Coupe PH2

Quote:
Originally Posted by bob View Post
salut, frumoasa masinuta in special jantele care dau super bine pe ea...
sa ai bafta de ea !
si eu am achizitionat una in martie si nu ma mai pot satura de ea...
uite poze cu a mea
frumoasa bob,da de ce are stopurile de la modelul mai vechi?asa ai luat-o sau ti-au placut astea mai mult...inca ceva cat dai pe arcuri si cine ti-le aduce ca m-ar interesa si pe mine...ms....bafta...
Old 11-07-07, 12:48   #33
bob

Stage 5

bob's Avatar

Default Re: Renault Megane Coupe PH2

Quote:
Originally Posted by broncos emx View Post
frumoasa bob,da de ce are stopurile de la modelul mai vechi?asa ai luat-o sau ti-au placut astea mai mult...inca ceva cat dai pe arcuri si cine ti-le aduce ca m-ar interesa si pe mine...ms....bafta...
Nu stiu de ce zici ca am stopurile de la modelul vechi... modelul vechi are cu negru de jur in prejur... deci?? iar cu arcurile sau aproape orice te-ar interesa vezi aici: YM olariuandrei, tel: 0744/103.197, email: office@special-car-center.ro au preturi bune din cate am vazut eu...
bob is offline   Reply With Quote
Old 11-07-07, 16:37   #34
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

super mashinutza.... s-o conduci cu placere.....
app de modificari.... de ce nu-i pui angel eyes?... arata foarte bine pe megane... am vazut live.... supeer.... shi nici nu te costa mult... cam 4-5mil cu tot cu montaj.... iar efectul e garantat.... in loc de ionizare... n-ar arata mai bine cu folie??? zic shi eu... iar ca sa fie mashina de show cu adevarat.... incearca nishte neoane sub mashina.... de sunet nici nu mai vorbesc....
cutia de viteze.... dap... nu e chiar defect de fabricatzie cat defect de proiectare.... orice megane din 2000-2001 o sa aiba aceeasi problema... shi la mine face la fel... shi nu-i coupe.... oricum... nu-tzi face griji... n-o sa se strice... doar o sa se fatzaie akolo pana te scoate din mintzi.... .....
iar de cip, filtru shi altele... gandeshte-te daca merita cei 20 de cai pe care-i capetzi totzi banii investitzi....
uite shi cateva idei de tuning..... have fun....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	megane-avec-nouveaux-feux-lexus-_ar_.jpg
Views:	131
Size:	59.3 KB
ID:	302083   Click image for larger version

Name:	megane-feux-morette.jpg
Views:	144
Size:	74.1 KB
ID:	302084   Click image for larger version

Name:	megane-maxi-phase-2.jpg
Views:	113
Size:	62.7 KB
ID:	302085  

Click image for larger version

Name:	renault_megane_coupe_cab.jpg
Views:	102
Size:	215.9 KB
ID:	302086   Click image for larger version

Name:	renault_megane_coupe_cab_coffre.jpg
Views:	115
Size:	186.3 KB
ID:	302087  
powered by Alpine, Infinity and Kicker
LIVING LOUD....VERY LOUD
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 23:07   #35
Impressarul

Stage 3

Impressarul's Avatar

Quote:
Originally Posted by broncos emx View Post
in bucuresti il gasesti la auto karma,vezi ca au si site si suni si dai comanda,cat despre pret sincer nu stiu exact da ii suni si-ti spun ei exact....http://www.autokarma.ro/
Bine, mersi mult de tot...
Impressarul is offline   Reply With Quote
Old 13-07-07, 23:17   #36
Impressarul

Stage 3

Impressarul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khalis View Post
super mashinutza.... s-o conduci cu placere.....
app de modificari.... de ce nu-i pui angel eyes?... arata foarte bine pe megane... am vazut live.... supeer.... shi nici nu te costa mult... cam 4-5mil cu tot cu montaj.... iar efectul e garantat.... in loc de ionizare... n-ar arata mai bine cu folie??? zic shi eu... iar ca sa fie mashina de show cu adevarat.... incearca nishte neoane sub mashina.... de sunet nici nu mai vorbesc....
cutia de viteze.... dap... nu e chiar defect de fabricatzie cat defect de proiectare.... orice megane din 2000-2001 o sa aiba aceeasi problema... shi la mine face la fel... shi nu-i coupe.... oricum... nu-tzi face griji... n-o sa se strice... doar o sa se fatzaie akolo pana te scoate din mintzi.... .....
iar de cip, filtru shi altele... gandeshte-te daca merita cei 20 de cai pe care-i capetzi totzi banii investitzi....
uite shi cateva idei de tuning..... have fun....

Mersi mult pt compliment...sa stii ca nu credeam ca coste numai atat angel-eyes-ul, ma gandeam ca e putin mai mult...cel putin 250-300 E.Eu ma gandeam sa imi ionizez cu negru geamurile sa fie exact ca si cele din spate si luneta, ar fi numai bine, ca sa nu ma ia politia la intrebari, eventual daca gasesc folie sa aiba transparenta exact ca si cea de pe cele din spate, o prefer in locul ionizarii...niste neoane o sa-i pun, dar putin mai incolo, dupa ce o sa-i mai trag niste chestii pe ea, consider ca neoanele ar trebui puse cam la "finalul" tuningului unei masini...m-am obisnuit cu cutia, oricum nu face ea asa zgomot incat sa fie insuportabila Filtru la un milion de lei, stii cum e cu milionul...nu e chiar atata, oricum mai mult pentru zgomot il iau, ca performante stiu ca nu da nu stiu cat, iar cipul e un accesoriu doar in stadiul de gandire la mine, inca mai meditez daca sa pun sau nu...oricum mersi mult pt. sugestii si pt poze, foarte faine masinile...sa traiesti
Old 14-07-07, 00:29   #37
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

hmmmm.... eu am zis angel-uri in sensul de kit de angel-eyes.... adika.... creculetze pe care le montezi/tzi le monteaza cineva in faruri... nu de faruri cu totul ca pentru alte mashini..... asha.... ca precizare, sa nu crezi altceva.... oricum.... faruri cu angel-uri gata montate nici nu gaseshti, k am cautat shi eu pana m-am saturat.....
Old 14-07-07, 01:15   #38
bob

Stage 5

bob's Avatar

Quote:
Originally Posted by Khalis View Post
hmmmm.... eu am zis angel-uri in sensul de kit de angel-eyes.... adika.... creculetze pe care le montezi/tzi le monteaza cineva in faruri... nu de faruri cu totul ca pentru alte mashini..... asha.... ca precizare, sa nu crezi altceva.... oricum.... faruri cu angel-uri gata montate nici nu gaseshti, k am cautat shi eu pana m-am saturat.....
pe farurile originale de megan nu stiu daca este cineva care sa se bage sa monteze angel-eyes si daca s-ar gasi ar iesi o intreaga tiganie pt ca farurile originale nu se presteaza la asa ceva...
iar faruri cu Angel eyes de megane pe fond negru sunt la pretul de 1180 ron setul tva inclus, deci nu ai cautat suficient sau unde trebe
bob is offline   Reply With Quote
Old 14-07-07, 04:07   #39
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

poi.... uite cum arata angel-eyes pe un megane.... facut cu kit de angel asha cum tzi-am zis.... ce parere ai?..... eu una zic k arata bineee.....
Attached Images

Old 14-07-07, 06:06   #40
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

de la vkm nu?
sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 14-07-07, 13:59   #41
Impressarul

Stage 3

Impressarul's Avatar

Deci arata chiar beton...stiam ca farurile sunt scumpe, asa ca de-aia stateam putin pe ganduri...interesant...
Old 14-07-07, 15:08   #42
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

@sponsoru: .... yeah.... yeah.... ca e shi greu sa shtii ale cui sunt..... .. nu cred sa mai aiba cineva, oricum.....
@impressarul: vezi.... shtiu eu ce zic.....
Old 15-07-07, 06:09   #43
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

mai e 1 megane de ct si unul de ar cu angel... ntz ntz.. ps: aa si masina mea e singura de felul ei cu angel din buc..))
sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 15-07-07, 06:13   #44
Impressarul

Stage 3

Impressarul's Avatar

Quote:
Originally Posted by sponsoru View Post
mai e 1 megane de ct si unul de ar cu angel... ntz ntz.. ps: aa si masina mea e singura de felul ei cu angel din buc..))
Dar ce masina ai mai sponsoru? Tot Megane Coupe?
Old 16-07-07, 12:10   #45
broncos emx

Stage 4

broncos emx's Avatar

Quote:
Originally Posted by bob View Post
Nu stiu de ce zici ca am stopurile de la modelul vechi... modelul vechi are cu negru de jur in prejur... deci?? iar cu arcurile sau aproape orice te-ar interesa vezi aici: YM olariuandrei, tel: 0744/103.197, email: office@special-car-center.ro au preturi bune din cate am vazut eu...
ai dreptate cu stopurile,nu stiu de unde am scos chifteaua aia))am datele lui am mai vb cu el....ma interesa asa ca pret...
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -