Salutare tuturor! Dupa o lunga pauza de aproximativ 7 ani, pauza in care nu am mai interactionat cu lumea auto, mai ales cu cea a masinilor modificate sau sport, revin cu o noua achizitie.
Dupa lungi cautari, am decis sa achizitionez aceasta masina pentru care am avut o pasiune si admiratie inca din adolescenta... imi doream o masina mica, costuri de intretinere relativ acceptabile, si intrucat la noi in tara ba e taxa ba nu e taxa de inmatriculare, am vrut o masina cu motorul mic... intrucat doream ca motorizarea sa fie neaparat turbo am ales aceasta masina, care are o intreaga istorie in lumea sporturilor cu motor, fiind practic o sportiva a anilor 80 care face fata ca si performante chiar si unor masini noi, din anii 2000...
Masina am achizitionat-o tocmai din Timisoara, de la colegul forumist BNZ Emanuel Resiga... am fost foarte incantat deoarece este un gt turbo autentic fiind mentionat in cartea de identitate la modelul masinii: Gt Turbo...
Am adus masina in Constanta in luna martie a acestui an, cu ajutorul unor baieti deosebiti din Timisoara, care m-au ajutat sa o urce pe platforma pentru a ajunge la Constanta. Multumesc pe aceasta cale colegului forumist Nemeth Peti si amicului sau Dragos Unc care m-au ajutat ca masina sa ajunga la mine.
Starea caroseriei era una acceptabila pentru o masina veche de 28 de ani, mai ales ca fusese tinuta undeva in iarba... dupa o evaluare a caroseriei am hotarat ca trebuie facuta o reparatie capitala a caroseriei si astfel masina a ajuns la tinichigiu... partea de tinichigerie a fost gata in 10 zile, asta datorita unor baieti seriosi din Constanta care s-au apucat de masina si au dat-o gata foarte repede.
Momentan masina sta in curte si asteapta primavara pentru a intra la partea de vopsitorie.
Masina este 100% stock. Voi detalia cu poze si alte comentarii intr-un post viitor.