16-08-07, 01:00
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: renault 5 gt turbo
Quote:
Originally Posted by Ferny
iti recomand sa iti iei sachs heavy duty e bun,rezista pana la vreo 200 si ceva cai parca , il am si eu pe masina si adi , iar in rest cu motorul daca mai ai intrebari baga.
|
cat a costat ?
|
|
|
16-08-07, 09:59
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [PARTICIPANT CURSE]
|
7 mil si ceva,nu mai stiu exact , l am cumparat de la meteor.
|
|
|
16-08-07, 14:19
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
7 mil fix de la meteor.
|
|
|
18-08-07, 10:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC] [PARTICIPANT CURSE]
|
citesc aici si ma minunez...va bateti joc de masinile astea ,care sunt niste masini bune,dand presiune ca bolnavii in T2-urile alea amarate...ca deh,e cel mai simplu sa scoti niste furtune...eu va zic o modificare mai tare...luati si sudati un banut de 20 lei vechi pe wastegate,ca sa aveti presiune...oricum presiunea e totul,2 bar e foarte putin,mie cu R5-ul meu pana nu am mers cu 3.2bar in admisie nu am avut rezultate.
legat de chiulase,ideea e simpla...garnitura de brasov,stransa fara silicoane si alte balarii la cca 90-95Nm, TREPTAT, in cca 4-5 ore de strangere din 5 in 5Nm, benzina ajustata corect ( asta inseamna si jigler corector,si imbogatitor,nu numai marirea disperata a jetului principal ), un intercooler decent si ,mai presus de toate,o aprindere foarte bine pusa la punct,atentie la capsula vacumatica...puteti instala o sonda lambda pe esapament,cu un ceas AFR,sa vedeti macar o iota din ce se petrece in motor...da' nu-i asa ca-i mai complicat decat sa scoti furtunele?
|
|
|
27-08-07, 20:17
|
|
Stage 3
|
din seria cand se plictiseste omul si nu are ce face, saptamana trecuta a trebuit sa dduc un avion la revizie in germania si ce-mi trece mie prin cap , ce ar fii sa-mi mai cumpar o buburuza de piese , si scot dupa net cateva 2 gte si cateva tl cu geamuri inchidere si interior perfect , ajung joi pe la 14.30 ,aterizez, la baden-baden inchiriez masina (cea mai ieftina un bmw118d) si taio pe autostrazi sa vezi masini un gte se vanduse , dupa care m-am dus la ofenburg sa vad un tl dar aici mi-am luat teapa ma mintise nenorocitul de neamt (era neamt get beget) masina avea bateria moarta , parbrizul spart , fetele de usi obosite rau de tot si pe deasupra scuipa apa si pe la pompa de apa , un jungi total , m-am cazat la hotel si am lasat-o pe a doua zii , vineri dimineata mergand sa vad al doilea gte ma opresc in stutgart la un parc de masini sa vad ce au pe acolo si surpriza 2 ren5 ambele spring edition unul din 90 cu 170000km la bord si surpriza cea mai mare al doilea din 89 cu 34500km la bord unic propietar o batranica de 82 de ani cu carte de service la zii si masina nemaicirculata din 2005 , masina era absolut impecabila , cu exceptia capotei barii fata si aripilor fata un pic decolorate de soare (probabil a stat sub un sopron cu botul afara ) si binenteles ca l-am cumparat , problema era ca masina nu mai avea verificare din 2005 dupa un pic de lamurire cu dealarul am primit numere galbene pe 5 zile si taio intai am dus masina inchiriata la baden dupa care inspre romania (binenteles dupa cumparaturile de rigoare ) prin germania imi era teama sa o calc maxim 130 km/h din austria in schimb am inceput sa o mai calc mai 140-150 chiar si 160 sambata pe la 12.00 am ajuns acasa , pur si simplu m-am indragostit de masinuta , daca initial ma gandeam la o recarosare sa folosesc gaoacea pt gt meu , acum nu mai vreau sa ma ating de ea am bagat-o in garaj si astept vremuri mai bune adica cu taxe de inmatriculare mai mici , banuiesc ca ar avea euro 2 (este g-cat cu injectie 1,4) daca nu atunci e euro 1 suta la suta
de gt nu am avut timp mai asteapta saracu inca 2 saptamani pentru ca ma duc si eu in concediu.
Last edited by wrstefan; 27-08-07 at 20:20.
|
|
|
27-08-07, 23:57
|
|
 Stage 5
|
Vrei sa faci colectie ?  :P
|
|
|
28-08-07, 12:20
|
|
Stage 3
|
hai sa pun cateva poze , scuze de calitate sunt facute cu telefonul, astea sunt cele 3 de la arad , mai am o caroserie de gte la maneciu prahova si inca un tl pe care i l-am dat lui soramea sa-l foloseasca pana o sa-si ia masina mai buna
|
|
|
28-08-07, 12:51
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [PARTICIPANT CURSE]
|
5 ala care il ai acolo nu are geamuri electrice???
|
|
|
28-08-07, 16:16
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
|
caut si eu o janta de r5 in 3 prezoane. nu conteaza aliaj sau tabla. de nevoie merge si tabla. ma poate ajuta cineva?
|
|
|
28-08-07, 16:20
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
janta de 5 in 3 prezoane gasesti la dezmembrari in bucuresti.
e un 5 fabricat pana in 1985 - model R5 nu super5 acolo si e complet. faruri caroserie roti usi etc. dar sunt scumpi rau.
apropo... vreau si eu un alternator de gtt sau de 1,4 normal
|
|
|
28-08-07, 16:29
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
|
eu sunt din craiova. nu vin in buc pt o janta. caut pate are cineva de vanzare. eventual cumpar setu de 4 daca alta solutie nu am. am 4 dar imi trebuie rezerva.
|
|
|
31-08-07, 22:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
atunci cauta la bazar !
|
|
|
27-09-07, 08:36
|
|
Stage 3
|
m-am apucat de cateva zile usor usor de demontat , acum am de gand sa schimb absolut tot ce e de schimbat si cred ca va dura ceva , deoarece la prima estimare de pret sar de 1000 euro + ca va dura ceva pana vor ajunge piesele din anglia , tot odata ma apuc si de caroserie , am 2 aripi de gtt fata , usile le am , plafon am , mai caut acum 2 aripi spate noi si sper ca in primele saptamani din octombrie sa ma apuc si de tabla .
|
|
|
25-10-07, 22:01
|
|
 Stage 5
|
stefane, ai cumva conductele alea de ulei care merg de la filtru de ulei la radiator? in afara de astea mi-ar mai trebui 2 scaune shi banketa de spate, da' sa nu fie rupte, 2 fetze de ushi shi o consola d'aia de vine pe mijloc. ai ceva din astea? eventual da-mi un pm..sar'na!
|
26-10-07, 19:39
|
|
Stage 3
|
conducte nu am pentru ca eu am dezmembrat un gtl 1,4 aspirat nu gtt, fete de usi si consola de gtt phase2 caut si eu , am o consola de casetofon simpla daca vrei si scaune si banchete as avea din gtl dar inca nu sunt de vanzare pana nu le restaurez pe cele de gtt
|
|
|
|
|