Quote:
Originally Posted by 97PEL
pai cadeam din ea  )
|
Nu e frumos ce faceti .... nu va obligat nimeni sa o cumparati daca cadeati din ea , e o masina veche de 20 ani nu stiu ce va asteptati sa gasiti , pestisoru de aur ....
Aveti un talent in a poza in victimele nebune care luati masini proaste si le reconditionati voi ....
PEL comentariile pe ca le ai facut nu sunt placute tinand cont ca masina asta te arunca dupa sosea cu GSI'u tau iar ca parte estetica cat si tehnica sincer nici nu cred ca se compara sau mai bine zis nu merita puse una langa alta. Si tine cont ca iti compar masina cu una din care zici ca tu personal cadeai ....
Imi pare rau sa citesc cele de mai sus tinand cont de faptu ca eram acolo cand a-ti cumparat masina si vam vazut pe toti cum jubilati , va multumesc ca a-ti confirmat parerea mea care o aveam despre voi ... Sustin incotinuare ca masina nu era ghena asa cum a-ti scoso voi din comentari , era de asteptat sa gasiti asa ceva din moment ce la tinichigerie sau vopsitorie nu sa mai umblat de 4 ani .
Si v-as mai ruga sa nu intrati in polemici cu mine . Nu vreau explicatiile voastre !