![]() |
PST is reborn
4 Attachment(s)
am sa inep postul prin cateva poze cu ce am gasit pe masina(nasol) :twisted: .....
|
Re: PST is reborn
10 Attachment(s)
acela era tamponul de la cutie .... :D .... a fost inlocuit (am vrut sa il salvam pe cel vechi dar nu am reusit ) hehehe
si urmatoarele poze sunt cu rugina care am gasit o pe masina (pedalierul si pragul stanga a fost schimbat din pacate nu am poze m arata dar puteti realiza dupa bucata schimbata ) |
10 Attachment(s)
acum ateva poze cu pragul schimbat si cu usa stanga are a fost schimbata urmeaza si drapta deoarece stanga nu se mai inchidea decat cu japca :D si dreapta sa fie si ea oke :D haionul era rontait de rugina si asha ca am schimbat si pe domnul haion
|
am scapat si cateva poze cu bordul vechi care era o rupere si scartaiala totata :D va tin la curent cu noi poze ....
|
.... o morcovarie totala :)
|
te-ai apucat sa-l reconditionezi sa inteleg ?
|
pai cadeam din ea :))
|
Pfuai,in asa hal era fostul GAM ?
Nu pot sa cred...eu care credeam ca e una din cele mai intretinute 5-uri din RO. |
la fel si eu mereu o admiram... nu credeam ca in halu asta :shock: :shock:
mergi tot pe aspectul original sau ai de gand fibre si alte dracii ? |
la exterior ramane la fel, alta culoare
|
Vezi poate te intereseaza o aprindere din aia desteapta sa poti sa ii dai boost fara frica !
Check mi signature ! |
wow si eu eram de parere ca PST-u e bine ...
Oricum spor la treaba in continuare .. asteptam update ;) |
10 Attachment(s)
azi am trecut la partea dreapta unde era nasoleala aia din pozele de mai sus :D
|
10 Attachment(s)
sus mai sunt cateva defecte (cocleala de rugina :D) gasite pe drum ... am vazut ca o sa avem surprize si la motor :D ... morcovarie totala .... astea sunt cateva poze cu ce sa pus la podea :P
|
1 Attachment(s)
am vazut ce vinzi tm8bnz am sa vb cu proprietaru noi doar refacem decizia e a lui ;) si mai am ceva poze da mai pun si maine sa nu fac film peste noapte (unul urat pentru noi :D)
aici aveti o poza cum se lucreaza la pila .... uleiul de pila am uitat sa il pozez ... iar pentru cel care a reparat inainte sau ce a vrut el sa faca la PST sincer silionul sanitar (cel de dat la WC sa nu intre apa sub el ) nu se foloseste la autoturizme deoarece .... nu cred ca poti sa opresti sa intre apa si sa nu inainteze rugina ci doar agravezi ... lupta cu ruugina continua asteptam cu nerabdare vositul sa avem c ce sa ne mandrim hehehehehehe |
All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2025 4Tuning