Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Masina mea Renault

Reply

Thread Tools
Old 09-01-09, 17:35   #76
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: Clio Bicorp - PYTblack

street_racer, iti raspund eu. Faruri gasesti mai mult in afara, adica pe e-bay. Stopuri clare, trebuie sa ti le faci singur. Exista anumite ateliere unde iti poate lua forma stopului si iti toarna un geam la fel din plastic transparent. E treaba ta sa mesteresti dup-aia la ele. In Constanta nu stiu sa-ti spun cine face asa ceva, stiu doar in Bucuresti si in Ploiesti.
powered by Alpine, Infinity and Kicker
LIVING LOUD....VERY LOUD
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 19-01-09, 20:48   #77
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

ms ratza pt aprecieri si khalis pt completare
PYT is offline   Reply With Quote
Old 20-02-09, 20:33   #78
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]

Ceva noutati pe aici??
bluey is offline   Reply With Quote
Old 23-02-09, 23:48   #79
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

da, mi-am amintit cum e s-o conduc dupa o luna de zile. permisul a stat bine in portofel, ea a ars-o aiurea prin service.

am luat o bordura care m-a costat (pe casco) nici mai mult nici mai putin de 5500 RON (da, cu 2 de 0 in coada), am stat 3 saptamani dupa puntea vietii care domle nu era pe stoc in tara, iar apoi ma mai trezesc si cu urmatoarele surprize:
- sonda lambda out (se pare ca sufar de amnezie intr-o stare incipienta, de sustin ca nu era asa cand am adus-o... si chiar daca, n-am cum sa dovedesc)
- rulment stanga fata out (la 50 km/h face ca avionul... iarasi, "asa era")
- saboti frana super uzati dintr-odata (probabil de la stat in frig)
- CIREASA DE PE TORT: parbriz crapat! asta il fac pe costurile lor, noroc cu procesul verbal cand am lasat-o.

autor, mult iubitul service cobalcescu...
Old 24-02-09, 10:10   #80
iulianr26

Stage 5

iulianr26's Avatar

Quote:
Originally Posted by PYT View Post
da, mi-am amintit cum e s-o conduc dupa o luna de zile. permisul a stat bine in portofel, ea a ars-o aiurea prin service.

am luat o bordura care m-a costat (pe casco) nici mai mult nici mai putin de 5500 RON (da, cu 2 de 0 in coada), am stat 3 saptamani dupa puntea vietii care domle nu era pe stoc in tara, iar apoi ma mai trezesc si cu urmatoarele surprize:
- sonda lambda out (se pare ca sufar de amnezie intr-o stare incipienta, de sustin ca nu era asa cand am adus-o... si chiar daca, n-am cum sa dovedesc)
- CIREASA DE PE TORT: parbriz crapat! asta il fac pe costurile lor, noroc cu procesul verbal cand am lasat-o.

Frate cat de varza sunt aia... Eu ma duc langa cora la Auto Marcus in afara de lampa din portbagaj care era si aia facuta cu leduri nu sa ciordit nimic oricum a fost marfa sa arat unui tovaras subwoferele si sa nu vad nimik taree (era noapte) surpriza ROMANIA ce mai ....
Old 25-02-09, 09:28   #81
aadalex

Stage 3

aadalex's Avatar

Member of:
[RENAULT]

...@PYT...chiar imi pare rau de ce ai patit cu service-ul...incerc sa te ajut cum pot...
aadalex is offline   Reply With Quote
Old 25-02-09, 11:03   #82
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

PYT... data viitoare sa spui cand ai ceva de facut pe Casco... te trimit la un super-service, chiar daca e la Ploiesti... super-baieti iti fac masina si repede si bine...
Old 26-02-09, 02:51   #83
Reme
Colectionar Machete

Stage 5

Reme's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Colectionar Machete]
[RENAULT]

Quote:

nu vreau sa intru isc vreo cearta sau sa acuz pe cineva aiurea!

service auto cobalcescu este unul din cele mai proaste service-uri intalnite de mine vreodata...cumsa vopsesti doua elemente de caroserie pe casco si sa iasa in doua nuante de albastru?!

service auto marcus sunt cei mai mari jepcari, pentru un set de manere de interior de usa (fata + spate) sa ceri 2.5milioane, bloc de lumini 2.5milioane, mi se pare aberant.

Service auto serus, pana acum a fost cel mai bun! pe casco, am schimbat parbriz (clio symbol) si set proiectoare (megane). in ziua in care au primit piesele m-au chemat si le-am schimbat, k sa nu imi tina masina acolo in parcare imobilizata. chiar au facut treaba buna, insa au si ei defectele lor, am auzit ca o masina proaspat vopsita si uscata, dupa ce a fost spalata(cu jet) a iesit din spalatorie fara vopsea pe ea, se exfoliase.

Oricum in toate service-urile renault in care am fost am ramas cu un gust amar, dupa ce am vazut diferite metode de vopsire.
-vopsit cu tigara in gura
-vopsit cu pistolul langa alte masini => gazarea lor, mentionez ca nu erau macar izolate
-vopsit interior dacia logan mcv pur si simplu intre masini in service
-cuptorul e un fel de copertina, mentionez ca am vazut locurile unde vopseau si mai sunt cate si mai cate de zis.

acu depinde si de norocul fiecaruia. Eu am astepta o aripa 1luna, primul model de aripa de clio symbol.

bafta! sa speram ca nu mai ai necazuri!
Old 26-02-09, 23:44   #84
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

numai de mi-ai fi urat-o ieri (bafta)... azi s-au ars si inelele de pe un far

ca sa vedeti cat de inapti sunt: am fost la un mecanic cunostinta sa se uite pe la masina (in mintea mea, cine stie ce surpriza mai descopera), si rulmentul nici macar nu era stanga/fata cum a zis marele sef de servis - ci culmea - dreapta/spate, asta fiind si roata cu care am dat in bordura... acum sa-i vad cum redeschid dosarul de dauna.
Old 14-03-09, 18:13   #85
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

indiferent daca vor redeschide sau nu dosarul, tine-te de capul lor sa iti repare masina cum trebuie
alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 20:04   #86
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Romania...uite asa o chestie ca asta te face sa te gandesti daca sa iti mai tii sau nu masina ma refer aici la faptul ca te-ar costa pe tine prea mult sa repari sau sa inlocuiesti obiecte furate sau inlocuite de "astia" care ar trebui sa "iti puna masina pe picioare".
Old 18-03-09, 11:48   #87
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

va zic a n-spe mia oara... chiar daca ai un Renault in garaj, du-o la alt service... si aia sunt tot mecanici... eu nu ma apropii de Ipso sau alt service "autorizat Renault" nici peste cinci vieti... de vopsit prefer s-o vopsesc la seat in ploiesti... si, PYT, daca vrei un mecanic bun iti dau unul super si care lucreaza si ieftin - a lucrat pe masina mea... singura lui meteahna - uita sa se stearga pe maini inainte sa puna gheara pe volan... deci... aprovizionarea cu servetele... in rest, baiat de nota zece mii... cercurile de la angel-uri au niste led-uri... cumpara 4 leduri din targ si ne auzim pe mess...
Old 19-03-09, 22:21   #88
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

eu am modelul cu neon, nu LED-uri, dar s-a rezolvat intre timp.
problemele din service, de asemenea, fixed. azi s-a schimbat si parbrizul.
mecanic am si eu f bun, dar am bagat-o in service k am facut reparatia pe casco.
n-as vrea sa divagam de la subiect pe topicul asta, ca despre hotie se pot zice multe.
Old 23-03-09, 00:13   #89
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

...si bondarul...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 008.jpg
Views:	316
Size:	1.15 MB
ID:	843571  
Old 25-03-09, 10:49   #90
daniel-lucian

Stage 2

daniel-lucian's Avatar

Quote:
...si bondarul...

Frumoasa masina, desi nu sunt un fan Renault. O vedeam foarte des in parcul Iride, da de ceva vreme nu am mai vazut-o.
daniel-lucian is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -