Am spus si mai sus jantele vreau sa le fac rosii .... Mai asteptam putin sa treaca frigu si dupa aceea ....
Iar in legatura cu dimensiunile cauciucurilor zici ca ar fi mai indicat 50 ? Oricum inca nu le am urmeaza sa le achizitionez dupa ce voi gasi ... sunt in cautari ...
stefiiPJJ: pragurile asa sunt ele... nu le-am colantat ca nu se prinde colantul , urmeaza vopsite... m-am gandit si eu la jante pe 16 chiar am mai vazut un clio ca al meu si mi-au placut...dar nu stiu am optat pentru cele pe 15
Am spus si mai sus jantele vreau sa le fac rosii .... Mai asteptam putin sa treaca frigu si dupa aceea ....
Iar in legatura cu dimensiunile cauciucurilor zici ca ar fi mai indicat 50 ? Oricum inca nu le am urmeaza sa le achizitionez dupa ce voi gasi ... sunt in cautari ...
Deja postasem si na...deci vei merge pe rosu/alb.
Dap, cel mai indicat ar fi 195/50/15. Arata bine si se "simt" bine pe drumurile patriei.
@ Steffi : Aiurea ca a sunat in felul asta
__________________ Honda Civic Eg3 rolling low on Wolfrace "Most people forget that they build a car for themselves, not for the community..."
expres-tine cont ca tu ai suspensie sport, iar ea nu. daca pune gume prea mici ee destul de posibil sa arate urat pentru ca ramane mult loc intre cauciuc si aripa
expres-tine cont ca tu ai suspensie sport, iar ea nu. daca pune gume prea mici ee destul de posibil sa arate urat pentru ca ramane mult loc intre cauciuc si aripa
Poate cu timpul va opta pentru suspensie sport sau reglabila. E pacat sa nu ...
Suspensie reglabila ( lasata mult) + ciuciucuri cu talon mic... e clar ) Nu mai pleaca cu masina macheata ) Pana ajunge in club ii sare rimelul de pe gene
Spun din propria exterienta Am gume pe 40 si mai sunt si strech rau