![]() |
Renault Clio 2
2 Attachment(s)
Buna... Dupa multe luni de stat pe forum m-am gandit sa va arat masinuta mea:).
Este vorba de un Renault Clio 2 din 2003 ,cu motor de 1.5 dCi , avand 65 cp. Ca dotari are aer conditionat, comenzi volan , ABS, radio cd si cam atata. Momentan am colantat-o alb mat , folie pe geamuri, am cumparat jante pt vara, si stopuri negre. Vor urma mai multe la ea dar sa treaca timpul rece .... |
Re: Renault Clio 2
se inmultesc cliiooo :D
de data asta avem si o fata printre noi ! arata bine buburuza !! de ce nu i`ai colantat si bandourile + clantele ? |
Multumesc frumos.
Bandourile vor urma facute albe si clantele rosii impreuna cu oglinzile... |
ar fi o combinatie mai frumoasa daca i`ai imbraca si stopurile in rosu
|
Nu am incercat ... Dar cred ca s-ar vedea bine si cum spui tu
|
niste poze cu jantele sa le vedem si noi ? :lol::lol:
|
Da imediat voi pune poze cu jantele
|
se vad cam urat pragurile... e doar mizerie sau nu e colatanta acolo ?
Fa0i bandourile, oglinzile si manerele albe...daca le faci rosii o sa arate ca pumnu` in ochi :lol: https://i172.photobucket.com/albums/w...wo21qzh5k9.gif |
2 Attachment(s)
Pozele cu jantele....
|
modelul e frumos , dar cer o schimbare la fata :)))
ce cauciucuri vrei sa pui pe ele? |
Maa gandeam la rosu deoarece jantele vreau sa le fac rosii... Unde sunt negre acuma vreau sa fie rosii...
|
185/55/15 sau 185/60/15 sau 195/55/15
|
e cam mare talonu 60 pentru jante o sa fie ca un tractoras , si 185/50/15 ar fi mai indicat dupa parerea mea :D
|
Buna Ioana, bine ai venit.
Sa o conduci multi km fara incidente. Imi place modelul asta de Clio ... hothatch :D. Frumos modelul jantelor, sunt Rh ? Ce culoare le vei vopsi ? Asteptam poze cu stopurile si jantele montate ca numai vine iarna :oops:. Daca ai nevoie de ajutor, spune si vom veni de indata :lol: |
Quote:
ON: nu mai bine ai gasii sa le vinzi si sa iei unele pe 16" ? Nici modelul nu prea e ce ar trebuii... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning