in poze eram la o intalnire Logan Club de aceea erau asa multe logane
Nu am inscriso pt ca mi-a trebuit un act de la Primul proprietar si a trebuit sa fac rost de nr lui de tel...de adresa ca eu am luato de la "pietari"...complicat
in poze eram la o intalnire Logan Club de aceea erau asa multe logane
Nu am inscriso pt ca mi-a trebuit un act de la Primul proprietar si a trebuit sa fac rost de nr lui de tel...de adresa ca eu am luato de la "pietari"...complicat
nasol...vezi cum o rezolvi ca este pacat. Banuiesc ca atunci cand spui act te referi la actul de administratia financiara nu?
Sau rosie... De ce ai lasat dunga aia acolo, trebuia sa faci toata bara fata rosie... Ai grija cand o speli, daca insista baietii cu jetul s-ar putea sa o revopsesti la fiecare spalare la spalatorie... Numsi bine!
arata bine baieti. . . nici nu se cunoaste ca am facut cascadorii cu ea .. :P ce sa zic .. sa nu mai aibe parte de belele si sa o inmatriculeze cat mai curand in rest bafta multa
Bine ca ai remediat problemele rapid,mai un strat de lac ar trebui dat pe spoiler insa nu stiu daca se gaseste la spray.Daca gasesti te rog sa ma anunti si pe mine.Bafta in continuare si ai grija cum conduci