am si eu o dacie break 1310..din 1996,si de curand am facut accident..partea stanga..aripa contra-aripa , aripa ,usile,capota,si aripa spate facute praf..vreau sa o repar pentru ca tin la ea.si aku vine intreabarea mea..fara off topic.
1.ce faruri sar potrivi pe masina?
2.Ce culoare?
3.se poate pune lambo doors?
4.ce bord merge sa ii pun?
astept reply..si o sa mai revin cu intrebari pe parcurs..
Păi lasă-i farurile ei normale...
Lambo doors merg pe ea... Culori merg multe...
Mai trage şi tu ochiul pe la băieţii de pe forum şi inspiră-te de la ei!...
Multă baftă!
__________________ Prietenii adevăraţi se gāndesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!
Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
Intai de toate citeste forumul vre-o sapt si cred ca ai sa gasesti raspuns cam la toate intrebarile. Foloseste cu incredere functia SEARCH, multa bafta la lecturat.
eu ma gandeam sa ma apuc zilele astea de masina...dar nu am nici un garaj nu am nimic acoperis la masina.si vreau sa o chituiesc , cam in cat timp sar usca chitul de pe ea?
am facut accident cu dacia..usile au ramas,infundate mult prea mult,capota lovita fata,aripa si contra aripa facute praf pe partea stanga,si vroiam sa cumpar usi,aripa,contra aripa,capota,parbriz,faruri , pe langa spoilere si alte chesti..dar vrb ta..daca nu am garaj..
Hai ca ai inceput sa gasesti cate ceva... Pt evazarea aripilor iti recomand pasajele de Golf 1 sau 2, taiat doar pasajul si sudat pe aripa de Dacie. Ce vezi tu in poze acolo e taiat cu flexu, apoi imbracat in fibra interior/exterior. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...br-98-nig.html Citeste topicul asta, cap coada, si ai sa afli destule... Spor!
am auzit ceva...kre ma descurajeaza..imi ia talonul dak scot manerele de la usile din spate,si nr din spate il prind in spoiler,si iau niste spoilere la comanda ?
Ce spoilere la comanda vrei pe dacie? LInkul postat mai sus ii cel mai bun exemplu de ce poti face la o dacie. Cauta si alte modele de masini mai vechi combi si ai sa vezi cam pe unde trebuie sa ajungi. Nu incepe cu fibre de sticla si alte bagarii. Adu-o pe linia de plutire si in stare cat mai originala si de acolo ai sa vezi ca tot o sa fie mai usor.