Apropo sa mai pui poze cu masina daca maif aci schimbari
scuze ca iti zic dar ai functia edit si nu trebuie sa te insiri...nu iti zic din rautate dar nu cred ca modaretorilor o sa le convina ca te intinzi atat(scuze de off)
cu volanu m-am convins... l-am montat azi si nu imi place cum vine si nici nu e asa manevrabil deci... l-am pus in vitrina (e de vanzare daca intereseaza pe cineva)
De modificarile astea la interior ce ziceti ar da bine ?
AG-20-MCA , sincer eu nu cred ca o sa arate bine , mai bine incearca sa faci ceasurile albe , cred ca o sa arate mai bine asa.Parerea mea , acum depinde cum iti place tie .
Bafta !
AG-20-MCA , sincer eu nu cred ca o sa arate bine , mai bine incearca sa faci ceasurile albe , cred ca o sa arate mai bine asa.Parerea mea , acum depinde cum iti place tie .
Bafta !
daca ai face asa interiorul la fetele de usi folosind ceva material gen ''plus'' ar da super bine,crede-am am vazut pe o bijuterie de masina asa ceva si am ramas fara cuvinte.Cat despre ceasuri eu zic ca ar da bine mai ales daca ai face ceva si cu partea din mijloc,sa scoti ceva mai deosebit la imprmanta sa pui acolo...aaa....si niste leduri rosii in bord ca tot se dau usor ceasurile jos la SupeRnova
niste poze de ultima ora nu prea am facut mare lucru la masina...i-am pus muzica la punct cat de cat , saptanama asta vreau sa fac materialu de pe panourile de la usi rosu si dupaia sa imi pun praguri de Logan (cu ajutoru lui Cocot)
Am vopsit pana la urma jentile albe
P.S. nu va luati de vopseaua dupa cauciucuri ca nu a fost vina mea (a batut vantu) da am remediato cu putin diluant
Eu nu stiu Alexe de ce te mai complici cu jantele sa le mai vopsesti.... Mai bn iti strangi frumos niste bani si iti cumperi unele noi frumoase din aliaj... Dupa care o lasi mai jos din arcuri... Folie... Si ar fi OK!... Eu asa zic!...