foarte frumoase ceasurile de bord:P si turometrul la fel ai vrea sa faci unu si pt mine??; dar pe verde, din punctul meu de vedere arata mult mai marfa bafta in continuare
nu merge cum as vrea eu dar asta e.mai am de lucrat pe la caroserie(facut linia ,sa schimb o portiera de spate ca este alt model,capota sa o schimb ca a intrat rugina in ea rau de tot si multe altele
astazi am avut o zi plina de ghinioane.m-au refuzat aia de la itp si pe drumul de intoarcere catre casa mi-a crapat si cutia (nu mai intra decat in a 3 si rar in a 4(nu pot sa misc maneta stanga dreapta)la un semafor cand am vrut sa bag in treapta 1 a troznit ceva puternic in cutie dar a intrat in viteze fara nici o problema iar cand ajung la alt semafor decat intr-a treia intra.si am mers cu ea asa pana acasa.cred ca sa suparat ca nu mi-au dat aia itp-ul
nu am rezolvato.la cutia pe care am vrut sa o pun pe masina era spart un rulment de la arborele primar si nu il gasesc pe nicaieri.am facut cutia care era pe masina sa mearga trosneste bufneste dar inca merge.pana cumpar respectivul rulment raman cu asta.intre timp am montat un electroventilator pe masina care isi face foarte bine treaba,dar termocupla nu imi place cand cupleaza,apropo care aveti idee ce termocupla ar fi mai buna?