J.D , baiat de nota 20 ca de fiecare data! Imi pare bine ca te-am cunoscut si ai fost un vecin pe cinste( parca ne-am fi cunoscut de 10 ani ). Despre stand ce sa zic, am incercat sa fac ceva ...nu stiu daca mi-a reusit. Poate ca daca eram mai multi colegi de club faceam mai mult show sa scoatem putin in evidenta banalul Logan !
@ynp - totul tine de finante ca vointa o am de fier
@Bogicyu - faze repetate. Venea lumea , intra in stand, pipaia masina se uita din diferite unghiuri se vedea pe fata lor mirarea ca masina e peste astaptarile lor si vin si intreaba: "frate unde ti-ai vopsit masina ca...e belea..e perfecta" Raspund: e colantata : In secunda 2 erau plecati , scarbiti, mai mai sa ma scuipe.
Sunt constient ca masina mea nu e 100 % de acest show dar macar sa aprecieze simplitatea, liniile perfecte ale kitului , colantarea f buna care a primit-o. Mai stiu ca aceasta colantare nu este perfecta, ca cine stie unde sa se uite vede diferenta imediat insa consider ca am avut destul curaj sa fac multe la masina si am fost un pionier ca sa zic asa...
Sa auzim numai de bine!