Te-am vazut in seara asta... , eu eram pe trecerea de la vatra luminoasa (la national arena, in rond), te-am salutat si tu m-ai salutat ).. erai cu o blonda in dreapta :>
anw, frumoasa masina.. adevarat ca iti intorci capu dupa ea fara sa vrei=)))
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: My KYS !!
felicitari jokere pentru prezenta la mare, cele mai frumoase masini a ta si a lui andrei...sambata seara a fost dezmat pe acolo daca s.a ascultat muzica machidoneasca...)
Multumesc frumos pentru aprecieri, baieti. Au fost mai multe masini frumoase si chiar m-am distrat.
@sonny - daca vb de sambata ...pfff....grea zi Nu stiu ce-am facut seara..cum..de ce ..sper c-am fost cat de cat civilizat !
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
Multumesc frumos pentru aprecieri, baieti. Au fost mai multe masini frumoase si chiar m-am distrat.
@sonny - daca vb de sambata ...pfff....grea zi Nu stiu ce-am facut seara..cum..de ce ..sper c-am fost cat de cat civilizat !
de sambata vorbesc, ai fost...ai fost...oricum ma bucur ca ati ajuns si tu si andrei, pacat de organizare ca din 80 de masini cate s.au inscris au ajuns cate au ajuns, dar a fost frumos oricum.
arata super masina in realitate...mult mai bine decat in poze,te-am vazut in seara asta cand ai trecut pe la bacovia,pe la ora opt,eram in statie,asteptam s-ajunga "soferul personal" ).
multi kilometri fara incidente neplacute in continuare si numai bine!