Interesant e sistemul ai ride , in rest e un simplu Logan cu lupe si jante.
Sa o vad LOW cu exteriorul stock.
Eu raman la 1300-1310
PS: Desteptii sa nu se mai bage in seama.
Nu prea cred ca e un simplu Logan , nu ai sa vezi Logan stock cu bari si alte elemente clean , vopsea mata , etc.. Asta deja numai este stock are destule modificari si este unul dintre cele mai reusite Loganuri din Romania ! Sunt curios ce masina ai tu de vorbesti de altii!
ati terminat cu criticile ??
- mai terminativa cu prostile fiecare persoana isi face masina dupa propriul gust ..
- daca unuia din 10 nu-i place masina .. asta e acuma trebuie sa intelaga ca nu se poate sa-i multumeasca pe toti !!
- Fitment ( reglaje ale suspensiei + modificari ale jantelor sa pice cat ai bine pe masina )
- Modificari Fibra
Frumoase jantele, dar nici J-ul si nici ET-ul nu ma avantajeaza. In plus, comanda de jante am facut-o deja Problema este ca trebuie sa astept cam 2 luni pana cand imi intra in posesie...
Sper sa va placa
luni? pai de unde le-ai comandat? sau e ceva facut pe comanda, ceea ce nu cred pt ca nu am mai auzit de jante facute pe comanda Dar oricum eu am comandat din Anglia niste "jucarii" pt automodelul meu si au venit in 2 sapt.Acum depinde...