ti-am ascultat parerea dog si mi-am pus azi folie si pe luneta ! Nu a iesit extraordinar de bine (caci a fost munca mea) insa cu proxima ocazie cand voi avea ceva cash imi voi pune toata masina folie omologata ! Las pozele sa "vorbeste"
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
Re: My KYS !!
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
O sa pun si pe fata..cand macar voi avea o hartie macar ptr cele din spate asa..mai evit si eu "saltarea" talonului.
Dog..se pare ca lucram prin telepatie ) Sapt viitoare ce facem la masini ?
Eu zic ca ar fii dat si mai bine daca ai fii pus folie pe toata luneta,si in dreptul stopului de frana suplimentar,oricum arata bine si asa.Bafta in continuare...
pentru asta trebuie sa dai luneta jos..altfel nu ai cum sa scoti bulele de aer ! Ma repet..daca voi ace rost de cash aia de la Llumar am impresia ca dau luneta jos..si imi pun pe toata !
Ca sa pui folie in dreptu stopului nu tre data luneta jos,ci stopu trebuie dat jos.nimeni nu da luneta jos ca sa puna folie,dar cei la ionizat.
P.S Frumoasa masina.