Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Closed Thread

Thread Tools
Old 20-11-09, 01:07   #481
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Dacia RFG

Interiorul este la fel cum am postat cu cateva pagini in urma....o sa urmeze alte scaune de la cicisxn deoarece ale mele dau semne de oboseala si oricum sunt de cand e masina(1982)
RobertRFG is offline  
Old 20-11-09, 01:09   #482
Ace MNE

Stage 5

Ace MNE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by RobertRFG View Post
Interiorul este la fel cum am postat cu cateva pagini in urma....o sa urmeze alte scaune de la cicisxn deoarece ale mele dau semne de oboseala si oricum sunt de cand e masina(1982)
Imi poti spune pas cu pas cum ai pus\montat\reglat\turometrul?
Ace MNE is offline  
Old 20-11-09, 01:11   #483
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

dami un id de mess si maine o sa fac niste poze si o sa iti arat pe poze ce si cum ca sa iti poti da seama mai bine.....astept pm ceva de la tine
RobertRFG is offline  
Old 20-11-09, 01:14   #484
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

nu ne intreba pe noi,intreaba-l pe mesterul surubel care nu stie altceva sa faca decat sa provoace . Dan a dat un sfat,hop si Lolek din "Lolek si Bolek cu dacii albastre care prind 160" cu o replica amuzanta. Nu ii contesta nimeni calitatile de mecanic,se vede din textele lui ca stie cate ceva despre fiarele astea,dar face misto de cine nu trebuie netinand cont ca facem totusi parte din aceeasi comunitate...si Braila e un oras mic,ar trebui sa ne ajutam in loc sa stam sa cautam adrese. Hai Roby cu scaunele...e pacat de ele ma
Old 20-11-09, 01:17   #485
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Stii ce zic eu ca tot ai vorbit azi cu Paul de duminica sa ne intalnim la el.......mai bine ne intalnim la mine eu imi pun scaunele si voi va faceti ce trebuie pe la masini ca singur sa fac ceva nu imi place.....ma plictisesc si o sa pun numai unu sau o sa raman fara scaune in masina la ce putoare sunt eu =)))
RobertRFG is offline  
Old 20-11-09, 01:20   #486
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Mai bine la el,are sculele toate la indemana si e mult mai mult spatiu. Eu as vrea sa mut ELV-ul in spatele radiatorului si poate pun si masca,la tine e usor cu scaunele,cu un imbus si o tubulara in maxim 30min le schimbam. Poate-si pune si el jantele...le-o fi si lor dor sa mai surubarim pe la ele. Succese!
cicisxn is offline  
Old 20-11-09, 03:46   #487
vali vtk
Dacia Driver

Stage 5

vali vtk's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by cicisxn View Post
nu ne intreba pe noi,intreaba-l pe mesterul surubel care nu stie altceva sa faca decat sa provoace . Dan a dat un sfat,hop si Lolek din "Lolek si Bolek cu dacii albastre care prind 160" cu o replica amuzanta. Nu ii contesta nimeni calitatile de mecanic,se vede din textele lui ca stie cate ceva despre fiarele astea,dar face misto de cine nu trebuie netinand cont ca facem totusi parte din aceeasi comunitate...si Braila e un oras mic,ar trebui sa ne ajutam in loc sa stam sa cautam adrese. Hai Roby cu scaunele...e pacat de ele ma
Jantele nagru mat , e deja un stereotip de aia am facut referire ca "aia care si le-au facut negru mat si-au pasat sprayul de la unu la altul" din lipsa de imaginatie (originalitate). Daca citeai mai atent i-am dat sfat sa le vopseasca cum au venit ele de fabrica (putini stiu cum veneau canadele de fabrica).Dar tu incepi sa injuri,de ce oare? Eu sunt in Anglia ,e cam greu sa lucrezi la ea de la peste 2000km distanta.Apropos ai vre-o problema cu culoarea albastru? Mi-a cerut cineva ajutorul vreodata si nu l-am ajutat in materie de fiare?(inclusiv tu).
Cand Robert venea pe la primarie nu cred sa ii fi dat sfaturi aiurea despre masina, ba chiar am incercat sa il ajut sa isi gaseasca bare la masina
"Lolek si Bolek cu Dacii albastre" e o jignire si astept scuzele de rigoare.
E46 320d touring BR 04 KRO
vali vtk is offline  
Old 20-11-09, 04:26   #488
vali vtk
Dacia Driver

Stage 5

vali vtk's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by RobertRFG View Post
Vali eu zic sa iti masori vorbele....nu ma lua pe mine cu cacaturi dinastea(Pai au cumparat un spray si l-au pasat de la unu la altu').....tu mai bine vedeti de masina ta care promite ca revine in forta de vreo 2 ani....
hai mai bine sa fim oameni si sa nu intepam aiurea.......

Vopsestele cum veneau de fabrica, asta daca ai ceva indemanare am atasat si o poza dintr-un pliant foarte rar pentru lamuriri suplimentare
Daca citeai postul meu pana la capat nu mai postai "chestia asta" .Cand au fost intepaturi au fost din cauza postarii de date imprecise sau eronate.Urasc sa se incarce forumu(rile) de postari de genul: "mi-a zis mecaniul meu" sau "am auzit la un vecin".
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	janta canada.JPG
Views:	165
Size:	13.9 KB
ID:	1182952  
vali vtk is offline  
Old 20-11-09, 12:14   #489
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Vali eu zic ca cel mai corect ar fi sa terminam cu offtopicul....Am inteles unde bati ca sa zic asa......ramane sa ma gandesc cum o sa imi fac pana la urma si la coada jantele.....Mie nu are cum sa imi zica mecanicul meu ceva deoarece singurul care repara la masina mea sunt eu....niciodata nu a vazut mecanic harbul meu......intotdeauna cand nu am fost sigur pe mine atunci cand am postat ceva pe undeva am si zis ca daca nu este corect ceea ce am zis cineva sa ma corecteze,sa zica cum este bine.....
Numai bine
RobertRFG is offline  
Old 20-11-09, 15:35   #490
BlueAngel
Dacia Driver

Stage 5

BlueAngel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Jantele le poti face asa cum le are si shumi ZMP...uite niste poze.
Attached Thumbnails

Name:	zmp1.jpeg
Views:	188
Size:	1.95 MB
ID:	1183297   Click image for larger version

Name:	zmp2.jpeg
Views:	147
Size:	2.03 MB
ID:	1183298  
BlueAngel is offline  
Old 20-11-09, 16:47   #491
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

BlueAngel multumesc pentru idee dar cum am zis si mai sus ramane de gandit.....
RobertRFG is offline  
Old 21-11-09, 22:26   #492
razZvanelSpeed4U

Stage 5

razZvanelSpeed4U's Avatar

masina ta arata bine fata de cum arata pe prima pagina...jantele curatale bine si vopsestele tot albe k dau foarte bine..parerea mea..mult succes in continuuare
razZvanelSpeed4U is offline  
Old 22-11-09, 14:54   #493
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

RFG-ul harnicosul:
Attached Thumbnails

Name:	PB221255.JPG
Views:	413
Size:	740.7 KB
ID:	1185683  
cicisxn is offline  
Old 22-11-09, 17:23   #494
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Foarte harnicos.....in sfarsit am pus si eu scaunele si este o mare diferenta.....multumesc inca odata Sorin
RobertRFG is offline  
Old 22-11-09, 23:39   #495
cicisxn

Stage 5

cicisxn's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Haidi bre lasa-ma cu jde mii de multumiri. Sa le folosesti cu placere si sa ai parte de cat mai mult comfort in ele. Cel putin ala de pe dreapta era...tzutz. Eu am renuntat la ele pt ca vroiam ceva ...altfel decat standard,si neaparat cu marginile alea sport,sa ma incadreze ca sa nu mai ma traga spre exteriorul curbelor,dar tu ai si husele alea si or sa fie numai bine. Astept test-drive-ul
cicisxn is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -