Quote:
Originally Posted by Spark
si ce bine ii sta asa cu jantele astea pe ea.
cine ii e surioara sport de langa din ultima poza ?
|
Masina este a unui bun prieten....multumesc de aprecieri
Quote:
Originally Posted by aleks
O prefer pe a ta în locul ăleia argintii.
Măcar a ta arată decent şi normal.
|
aleks fiecare cu gustul lui...a lui mai trebuie finisata dar masina nu e plina cu tot felul de prostii pe ea...daca o vezi love chiar arata bine si e foarte intretinuta(masina mai curata ca aia interior,exterior si motor nu am mai vazut)
Quote:
Originally Posted by (!8Y_M
si cu vopseaua mi-ai luat-o inainte.. nu ma mai joc ( bag shutu.. o fac in primavara.. ca si asa e prea frig...
wa.. arata ok avand in vedere ca e "home made".. usile fatza parca nu-s ale ei.. au linia mediana cam jos... sau e poza devina?:-/ ...da.. parca-i nui RFG-UL fara capota aia si fa-i dracu ceva la nr ala )
|
Ms de aprecieri.....numarul cred ca il las asa sa ii dea un aer de vechi
....intradevar pe dreapta fata trebuie sa aranjez usa dar sincer acum prefer sa ma mai plimb cu ea ca tot am lucrat la ea....
Quote:
Originally Posted by ObeLix
masina arata foarte bine asa cum este ea ..... , dar mi-ar place sa vad folie pe ea ....si barile cred ca ar da mai bine negre .... sau complet cromate cu tot cu jante .... la fel polishate ....
|
Pai folie urmeaza,jante cromate urmeaza(adica le vopsesc crom) si peste vreo 2-3 saptamani urmeaza polish...
Per total sunt si eu multumit dar se putea si mai bine....avand cont ca nu sunt vopsitor de meserie ma multumesc si asa....