astept si eu niste pareri de body kit pt super nove eventual cu poze ms anticipat. pozele le gasiti la profilul meu. ca aici sincer nu stiu sa le pun. ms.
pacat de ea acum e doar o epava ca m-am rasturnat cu ea si mno i cam imbotita, nu am mai bagat bani in ea sa o fac ca mi-am luat alta si mno. deocamdata e de vanzare. este indoita numai tabla exterioara in rest nici nu e atinsa . motorul si restul e ok. ata e se mai intampla cand faci curse :P
are 32mi de km reali cu carte service. i dusa puntea si pavilionul ce e mai grav sa zicem dar is reparabile si in rest aripi parbriz luneta stopuri faruri si spoilere in rest nimica motorul cu transmisie cu tot frane sport noi aer conditionat pe ea instalatie electrica interorul neatins deloc cam asta are nu nus ce lovita. sincer sa faci rost de o caroserie noua numai caroseria si sa pui intariturile si restul de pe asta i beton. masina a avut chip tuning facut in ungaria. poti sa intrebi la bistrita d hoi de dacie si iti vr spune multi ce a putut. 170 in a 4-a spre ex. de vandut o vand cu 30 milioane . an de fabricatie 2002 august si o am de noua .