Quote:
Originally Posted by marian_S_petre
Cum dreaq fc si eu sa imi cobor masina mai jos ? ce fel de arcuri ? e greu ? spuneti si voi k am vaz o dacie joasa in Malu rosu aici in ploiesti .....sa fc POC de nu era devaraciune !  )
|
metre st o gramada de posturi referitoare la coboratul garzii, taie din arcuri, mai simplu de atata nu se poate, pe spate pui arcuri de fata si tai din ele 2 spire poate chiar 3 de ce nu chiar 4 , dupa fata tai o spira pt inceput, faci si tu un pic de experimente, tai...montezi la loc...vezi cum e dc esti multumit, dc nu esti multumit mai tai...////poti face taierile si cu polidiscul dar indicat e sa aplatizezi spira kre o tai, arcurile de fata au 14 mm cele de spate 13 mm ... te duci si le verifici cu keia de 13 dai o fuga in targ dc intra keia de 13 nu st bune dc nu intra 13 st ok, cauta sa gasesti pereke de arcuri nu unu de la o masina altu de la alta pt k au grad de elasticitate diferit si risti sa ai masina mai inclinata pe o parte.
nu st io foarte meserias dar din cate vad eu suportii aia de eleron par a fi din comert si nu facuti de tine, baga niste poze sa ne convingi si pe noi... ceva poze cu materialul brut.... prelucariii ,
nu stiu dc vrei eleron ca vad ca ai deja la stergatoare eleroane,
ca o sursa de inspiratie viziteaza
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/30806-berlina-pitesti-lucru-ag-02-abg.html poate o sa gasesti pe acolo raspunsuri la intrebari la care nu te-ai gandit inca.
numa bine
nu inteleg o treaba.... masina din poza are un nr... si tu ai zis Aceasta este dacia mea ... IL-03-JRA
dc este ce pare a fi atunci e cazu sa

si sa

ma intelegi tu .
daca oi gresi....sa imi fie cu iertare

sper ca intelegi frustrarea
pe la snagov nici o resedinta nimika
aseara ma incaieram cu niste blonde prin camera p'aci, dar acuma clar la minte si ager la gandire tot nu reusesc sa vad unde anume ai facut specificatia aia cu masina
ai avut vreo sursa de inspiratie pt decuparea suportilor sau e propria ta creatie
eleronu il pui asa....de estetica? stii ce rol are un eleron? stii ce face un eleron?
printre multe altele iti mai scade cu vreo 5-10 km viteza maxim , nu te mai dai cu 140 ci cu 130.....dar macar ai eleron
parerea mea cu munca de o bagi la traforat mai bine ai incepe sa tai din arcurile alea
pana mea...deci am incercat sa vad logika la ce ai facut tu acolo si nu prea vad cum o sa pui tu suportii aia in asa fel incat sa iti de-a un unghi bun pt eleronu tau. cre k tre sa modifici un pik partea lor superioara k altfel vad ca si inutila toata stradania ta.
sau poate nu st io destul de inginer si imi lipseste imaginatia

, da si tu niste poze cu supooortii pe capota portbagaj sa vedem cum vin.
parerea mea...ce ai folostit tu e foaie de tabla de aluminiu si nu duraluminiu ..ala e cam casant.. si nu moale precum alu simplu.....parerea mea dupa cum spuneam
lumineaza-ma si pe mine pls ca s-a cam stins looomina la mine