23-02-12, 22:20
|
|
Stage 5
|
Re: Logan 1.4 ///MPI aka' Distrigaz
In seara asta l-am cam "pacalit" sa imi dea masinuta o tura! Ce sa zic,cu axa e nebunie loganu' . 1-a nu debraiaza deloc;2-a rupe aderenta grav si restu pe parcurs. Pacat ca se limiteaza prea repede,dai fuga si fai softul vinal ca nu e de ajuns 6500 rpm!!!
|
|
|
24-02-12, 10:53
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by b08ygs
Tu faci modificari la motor si mergi pe GPL? merita investitia GPL-ului? Probleme la motor din cauza lui? Din ce am citit sus, nu ai nici o problema din punctul asta de vedere...
Instalatia ce firma este? Ca am inteles ca este after market.... Imi place super mult loganu tau, e frumoasa combinatia Borbet si masina galbena cu negru si lasata
|
Multumesc, ma bucur ca-ti place. Asa am primit masina si nu a fost nevoie sa dau jos GPL-ul. Motorul merge stas, n-are nicio problema. Problema e ca de cand am pus axa, am mers mai mult pe benzina ca-mi place mult cum trage (jos pana in 3000 e cam praf asa, ca una standard ). GPL-ul e bun la mers normal!
Quote:
Originally Posted by Dadutu
superba masina,si povestea ei e fascinanta...sa ai bafta.
|
Mersi mersi .
Quote:
Originally Posted by aditza579
Fara acea prelungire, ar arata mult mia okei, aproape stock, dar lasata si cu autocolantele CUP, parca prelungirea nu e dina ceeasi poveste, tu alegi dar parerea mea personala este: JOS CU PRELUNGIREA! In rest, ti-am mai zis-o ai o masina super okei!
|
Ma mai gandesc daca o dau jos sau nu . Mersi!
Quote:
Originally Posted by Cristinelul
In seara asta l-am cam "pacalit" sa imi dea masinuta o tura! Ce sa zic,cu axa e nebunie loganu' . 1-a nu debraiaza deloc;2-a rupe aderenta grav si restu pe parcurs. Pacat ca se limiteaza prea repede,dai fuga si fai softul vinal ca nu e de ajuns 6500 rpm!!!
|
Ho ma' ca mai am sa-i fac cateva retusuri la motoras si gata. Sa vina vre-un sezon de legale ca sa-mi iau bataie ca lumea si apoi sa ma reprofilez pe alt motor=))).
|
|
|
25-02-12, 18:09
|
|
Dacia Rally Team Member
Stage 5
Member of: [DACIA] [Dacia Rally Team]
|
Quote:
Originally Posted by Cristinelul
|
Sigur ai mers cu Loganu sau era vreun Ferrari?
Quote:
Originally Posted by aleXpeed
Multumesc, ma bucur ca-ti place. Asa am primit masina si nu a fost nevoie sa dau jos GPL-ul. Motorul merge stas, n-are nicio problema. Problema e ca de cand am pus axa, am mers mai mult pe benzina ca-mi place mult cum trage (jos pana in 3000 e cam praf asa, ca una standard ). GPL-ul e bun la mers normal!
Mersi mersi .
Ma mai gandesc daca o dau jos sau nu . Mersi!
Ho ma' ca mai am sa-i fac cateva retusuri la motoras si gata. Sa vina vre-un sezon de legale ca sa-mi iau bataie ca lumea si apoi sa ma reprofilez pe alt motor=))).
|
Modestule...crezi ca de la axa aia se face primavara?=))
|
|
|
03-06-12, 00:03
|
|
Stage 5
|
Intre timp motorul a devenit standard-standard mai putin softul. Totul pentru ca am ramas a doua oara fara permis din cauza vitezei excesive (174 km/h REALI) cu...Logan 1.4 si nu-mi mai pot permite sa merg ca nebunu' in stilul asta caci depind de permis si pierd bani multi daca stau pe dreapta. Ma intrebau gaborii ce motor am pe ea.. s-au ingalbenit cand au auzit ca e 1.4 cu GAZ si a fost taxi, deci mai "poate" la aproape 225.000 km=)))). M-am linistit cu fuga, imi ajunge..
Am vandut Borbet-urile si mi-am achizitionat 4 Schmidt Revolution Space-Line, 8j 16" cu ET30 pe fata si 9j 16" cu ET25 pe spate, anvelope 215/40/16 Dunlop SP Sport 9000 si valve ascunse. Chiar ca merg incet... caut bubuiala muzicala acum.
Last edited by aleXpeed; 03-06-12 at 00:07.
|
|
|
03-06-12, 01:37
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Arata bine cu noile jante , succes cu muzica acum
|
|
|
03-06-12, 01:44
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
te-a luat teleormanul cu civila! .. care foloseste aparatul radar clasic . =)) care si asa nu e in porcii lui asa ca feriti-va de TR 04 TRP daca aveti drum prin Teleorman
03-06-12, 02:00
|
|
Stage 5
|
Nici nu ma gandeam ca ai de gand sa faci ceva din taxiul ala,am ramas ."succese" Arata de nota 10
|
|
|
03-06-12, 10:38
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
frumoase jantele,si masina.. nu credeam ca se poate face asa ceva dintr-un taxi! felicitari e foarte frumoasa
|
|
|
03-06-12, 13:33
|
|
Stage 5
|
LOGANu 1.4 are viteza maxima constructiva 162 =))) cum ma sa scri asa ceva la observatii =))
|
|
|
03-06-12, 14:31
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
super tare procesul vb!e completat de unul care nici macar gradinita nu cred ca a facut-o! banuiesc ca vrei sa contesti procesul ala vb nuh?ai cv sanse sa castigi pt ca nu e completat cum trebuie!ti-e ti-au dat 9 puncte amende,cand ei le-au bifat la puncte de penalizare!deci ai doar 9 pct de penalizare!incerca sa faci cv daca vrei!
PS:masina arata super pt un fost taxi!nu ii vopsesti si barile alea?
|
|
03-06-12, 16:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Auras 26
Arata bine cu noile jante , succes cu muzica acum
|
Usor usor . Multumesc frumos!
Quote:
Originally Posted by By Afs-Cot
te-a luat teleormanul cu civila! .. care foloseste aparatul radar clasic . =)) care si asa nu e in porcii lui asa ca feriti-va de TR 04 TRP daca aveti drum prin Teleorman
|
De 3 ani jumate ii tot dau blana spre Alexandria pe liniile drepte si nu am avut probleme niciodata desi nu am detector radar... aia a fost, ghinion. De-acum inainte 120.. nimic n-au vrut, le-am zis hai baieti ca aveti radar vechi, stiu ca se sterge ca si tata a fost politist=)), la care ei din masina "vrei sa stai 4 luni?" si eu "nu", iar ei "atunci treci inapoi in masina".... eram pe CAMP pustiu ).
Quote:
Originally Posted by OnlyHate
Nici nu ma gandeam ca ai de gand sa faci ceva din taxiul ala,am ramas ."succese" Arata de nota 10
|
Ma bucur ca iti place, multumesc frumos!
Quote:
Originally Posted by Cristi.megane
frumoase jantele,si masina.. nu credeam ca se poate face asa ceva dintr-un taxi! felicitari e foarte frumoasa
|
Multumesc frumos. O sa o mai aranjez .
Quote:
Originally Posted by 911lau
LOGANu 1.4 are viteza maxima constructiva 162 =))) cum ma sa scri asa ceva la observatii =))
|
Vorba aia, pentru ca POT )). Si-asa m-am certat cu ei, cum ma iei tu cu 174 cand ea poate 162...=))
Quote:
Originally Posted by marius3030
super tare procesul vb!e completat de unul care nici macar gradinita nu cred ca a facut-o! banuiesc ca vrei sa contesti procesul ala vb nuh?ai cv sanse sa castigi pt ca nu e completat cum trebuie!ti-e ti-au dat 9 puncte amende,cand ei le-au bifat la puncte de penalizare!deci ai doar 9 pct de penalizare!incerca sa faci cv daca vrei!
PS:masina arata super pt un fost taxi!nu ii vopsesti si barile alea?
|
Am studiat destul problema, m-am consultat si cu avocat si am sanse 99% sa pierd. Scrisul urat nu este ceva relevant pentru judecator. Am tot studiat PV-ul sa caut greseli, articolele scrise.. si nimic nu era in neregula ++ ca n-am chef sa stau cu judecata etc.. clar am gresit, eram si nesimtit dupa ce ii mai dadusem 190 pe ceas cu rotile ei=))). 174 reali cred ca pe acolo este eroarea de fabrica. Pe 18 iunie il iau inapoi. Test am mai dat acum 1 an jumate tot pentru viteza excesiva. Acum nu mai pot pentru ca n-au trecut 2 ani de la ultima suspendare parca.. am intrebat la ei..
Cateva poze si cu abandonaciunea ailalta .
Last edited by aleXpeed; 03-06-12 at 16:30.
|
|
|
05-06-12, 00:55
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
ptr jantele astea se cere....f f jos
arata f bine !
|
|
|
05-06-12, 01:03
|
|
Stage 3
|
te.ai facut d tot rasu cu mentiunile de la procesul verbal..........sincer...........atata minte ai si tu?sa scrii bazaconiile alea acolo?daca tot meri tare ia o statie.....si gata...ai scapat oarecum de grija.........
pt masina un mare UP
|
|
|
05-06-12, 01:07
|
|
Stage 3
|
tot ce poti face e sa faci contestatie sa mai mergi cu certificat de grefa.......pana pierzi contestatia....in mod inevitabil.......nu ai cum sa castigi asa ceva..........fratilor a te certa cu un politist e un act de bravura sau de smecherie?e vina aluia ca ai ramas tu fara permis?e doar vina ta..........ala e serviciul.........eu am scapat de multe ori doar vorbind frumos si delicat fara cearta...........
|
|
|
05-06-12, 18:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
ptr jantele astea se cere....f f jos
arata f bine !
|
Urmeaza nenea, stiu ca se cere joos . Sa incep munca si strang bani pentru suspensie. Cand o sa ii am te anunt!
@gabi_dobre: n-am facut nicio contestatie pentru ca stiu ca o sa pierd, iar daca pierd, as sta 4 luni, nu 3. Pe 18 iunie il iau inapoi. Am vorbit frumos cu ei si degeaba, stiam ca o sa stau pe bara, iar asa ca sa aiba de ce rade la sectie, am scris ca Loganul 1.4 merge cu maxim 162 km/h iar ei m-au luat cu 174.. dubios ). Ei erau mandri de "prada" pe care au prins-o pentru ca stiu ca ce au pe radar se poate sterge cu cuartul, ca la taxi, tata fiind fost coleg de "breasla" cu ei.
D-aia am facut-o standard la motor, nu mai merg tare. Cu jantele astea nu se merge tare.
|
|
|
|
|