Modelul asta de jenti parca am mai vazut si la Opeluri mai vechi, nu merita sa le iei noi la 5 mil bucata. Cauta cu mare atentie prin targuri de masini, pe la vulcanizari, sigur gasesti jenti oldschool misto care sunt la o fractiune din pretul astora.
Aaaa, si mergi pe modelul asta ca e tare!
singurul lucru bun..sau ok la masina ta ..este curatenia de la motor.. f curat si ordonat.. in rest..nu imi place..
Nu iti place, parerea ta!!!
Tu te dai cu cobra, iar eu cu Dacia si stii de ce??? Ca imi place. Trage si tu concluziile.Si daca nu iti place astept si eu pareri.
Modelul asta de jenti parca am mai vazut si la Opeluri mai vechi, nu merita sa le iei noi la 5 mil bucata. Cauta cu mare atentie prin targuri de masini, pe la vulcanizari, sigur gasesti jenti oldschool misto care sunt la o fractiune din pretul astora.
Aaaa, si mergi pe modelul asta ca e tare!
Multam ptr lamuriri, sa stii ca am gasit ceva modele faine pe la vulcanizari numai ca ATS-urile astea mi-au atras atentia.Ma gandesc...???Undeva acolo sunt si jantele mele.
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
Re: Dacia 1310 by SRS Racing
daca iti pui modelul ala pe masina te omor.........glumeam da la alea visez si eu de mult.old school,pe 13 si late o sa dea super bine.si poza aia din virtual nu reprezinta nici 10% cum o sa arate pe masina.si daca o lasi asa fara spoilere numai bara o sa arate mortal
daca iti pui modelul ala pe masina te omor.........glumeam da la alea visez si eu de mult.old school,pe 13 si late o sa dea super bine.si poza aia din virtual nu reprezinta nici 10% cum o sa arate pe masina.si daca o lasi asa fara spoilere numai bara o sa arate mortal
Stiu iti plac si tie.
Bravo.Respect.
Sunt innebunit dupa jantele negre si merg bine cu culoarea masinii.
Uite pentru tine cateva modele asa pentru inspiratie,dar in 5 prezoane.
cum adica nu esti hotarat?ramane ats-urile fara discutie arata beton mai ales cu rosu tau.numa cand ma uit la poza is in extaz
Din 10 modele de jante ATS imi plac cel mai mult, se potrivesc perfect la culoarea rosie si pe deasupra sunt si negre. Sunt 2 solutii:
1. pun flanse
2. punte de r18 pe spate şi fuzeta de papuc gaurita ptr fata, suspensie coborata, eventual evazarea aripilor fata.
Astept ceva pareri de la un profesionist in ale mesteritului