Si mie mi-au placut mult sunt faine rau, dar eu inclin spre cele negre ATS cu garda la sol mai coborata ar arata super, merci oricum dar cum le pun sus sa scap si eu de canadienele astea standard
Nu stiu care este casu pentru ele dar sunt super ma interesez la cei de la ATS, poate imi spune si mie un cunoscator care ar fi variantele pentru patru prezoane cu privire la punte ca tare ma bate gandul la ele.
Am intrat pe siteul celor de la ATS m-am interesat Modelul ATS Classic Surface costa 455 RON pe 7,0x13'' si 8,0x13'' ce parere aveti cam scumpe da fac toti banii. E greuu cu decizia
Pentru inspiratie.......langa masinutza
Ce spune-ti merge, nu stiu cum ar sta pe masina sa-mi dau seama
INCEARCA PE CAT POSIBIL SA SCRII TOTUL INTR-UN SINGUR POST NU IN MAI MULTE CONSECUTIVE LA SCURT INTERVAL..B-83-DAC
Merci mult Vlad arata super o sa comand cat de curand modelul de la ATS dar mai intai trebuie sa gasesc o modalitate prin care sa le prind in 4 prezoane am inteles ca cu flanse nu prea merge asa ca trebuie sa schimb puntea si sa reglez suspensia.
Am mai gasit cateva poze,nu luati in seama inscriptiile si semnul de Renault, acum sunt jos.Greseli ale trecutului?????
Vreau si eu ceva sfaturi pentru interior m-am cam plictisit de asta o schimbare ar merge bine, poate cateva idei la exterior, pana de idei?????
vad ca-ti plac ATSuriile,ia vezi ce am eu pe masina,poate iti plac mai mult,si sunt de vanzare.
Chroame de Dimensiuni 14x7 cu 4x100 la prezoane !
Dai click pe semnatura mea !
Dai click pe semnatura mea !
Foarte tare clipul ai o bijuterie RS adevarata sa o stapanesti sanatos.Jantele sunt super,fac toti banii, dar asa m-au cucerit fantomele negre de la ATS si merg super la culoarea masinii mele.
Cum ai reusit sa cromezi jantele si cat a fost lozu???