Quote:
Originally Posted by mariokynes
Sarbatori Fericite tuturor bafta Adi in continuare daca nu sunt indiscret de unde sunt jantele si cat au fost ca nu gasesc... ms si drum intins...
|
Jantele le-am cumparat de la cineva care vindea o dacia 1310 cu jantele respective,avea anunt pe net.Am sunat pers respectiva si dupa lungi negocieri am ajuns la urmatorul targ : eu am dat un set de jante canada vopsite ca sa arate ca noi :P,platit demontat cauciucuri de pe jantele de aliaj+montat cauciucurile respective pe jantele canada (80 ron)+250 ron proprietarului.Am ajuns cam scump dar au fost singurele jante care le-am gasit si caut jante dinastea( CMS 2) sau altele de aliaj in 3 prezonae cam de 1 an de zile
Mersi la fel de urari
Quote:
Originally Posted by BTL-gordini
asa mai schumi,imi place cand se lucreaza la bestie ,frumoase cadouri facutede catre cei dragi si astept poze cu jantele
|
Am zis sa nu las frigu sa puna stapanire si pe masina,sa mai misc cate ceva la ea.Intradevar un cadou facut de cineva drag valoreaza foarte mult,are o valoare sentimentala foarte mare.
O sa fac poze si la jante si cum le fac cum o sa pun poze dar mai trebuie asteptat pt ca jantele nu se afla la mine acasa sau la bunicamea,le-am lasat intr-un "seif".Dupa sarbatori,mai precis prin data de 11 ianuarie sper sa ajung pe la ''seif'' si sa fac poze cu jantele.Nu le-am facut poze cand le-am cumparat pt ca nu am mai apucat,eram super grabit sa ajung la facultate :d.
Sarbatori fericite in continuare tuturor !