Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 22-06-08, 10:33   #421
adi.schumi_tm
Dacia Driver

Stage 5

adi.schumi_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]
Default Re: Tm 24 Ady

Quote:
Originally Posted by alexcump View Post
Salut.
Tin sa te felicit ca ai o masina frumoasa. Un singur lucru nu imi place la ea. Spoileru fata, pragurile si spoileru din spate nu sunt pe aceasi linie. nu stiu sa daca ma intelegi ..am atasat o creatie de a mea in paint sa vezi despre ce zic

Mersi.Dap asa e cum spui,nu sunt toate la linie.In legatura cu spoilerul spate o sa incerc sa-i pun o prelungire ca sa fie la linie cu partea din spate a pragurilor iar in legatura cu spoilerul fatza nu stiu ce sa fac : as pune o prelungire si l-as face si mai unicat dar atunci ar fii foarte joasa masina de fatza sau as pune un spoiler genul cum are TAU pe masina daca as gasii.Ramane de vazut cat ma costa ambele variante la final,adica cu vopsea,manopera de vopsit,sita si bineinteles spoilerul in varianta finala,dar toate astea mai incolo peste vreo 2 luni sper ...
adi.schumi_tm is offline   Reply With Quote
Old 24-06-08, 14:41   #422
ro.maniak
Dacia Driver

Stage 4

ro.maniak's Avatar

Member of:
[DACIA]

Daca ai posibilitate sa tai arcurile, taie-le. E alta viata acum cu ele asa, pana sa le tai aveam putina bataie la planetara de pe dreata, acum a disparut. Am taiat 2 spire pe fata, si pe spate avea dinainte 1, dar parca as mai taia jumate si pe spate. Una peste alta e alta mancare de peste cu ea lasata, nu credeam sa fie asa imbunatatire, parca si curblele le poti aborda mai strans, fara sa te simti nesigur. Poate reusesc sa ii fac si niste poze sa iti arat. Si nu e deloc mult 2 spire, am luato putin si prin gropi cu ea si nu atinge.
ro.maniak is offline   Reply With Quote
Old 26-06-08, 23:30   #423
adi.schumi_tm
Dacia Driver

Stage 5

adi.schumi_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ro.maniak View Post
Daca ai posibilitate sa tai arcurile, taie-le. E alta viata acum cu ele asa, pana sa le tai aveam putina bataie la planetara de pe dreata, acum a disparut. Am taiat 2 spire pe fata, si pe spate avea dinainte 1, dar parca as mai taia jumate si pe spate. Una peste alta e alta mancare de peste cu ea lasata, nu credeam sa fie asa imbunatatire, parca si curblele le poti aborda mai strans, fara sa te simti nesigur. Poate reusesc sa ii fac si niste poze sa iti arat. Si nu e deloc mult 2 spire, am luato putin si prin gropi cu ea si nu atinge.
Mersi de informatii.Astept pozele tale.Tot mai mult ma bate gandu sa o cobor 2-3 cm de fatza ca e prea mare distanta dintra roata si aripa,cu toata ca nu o sa mai pot merge peste tot atunci cu masina,dar inca imi e teama ca o sa se duca si mai repede directia,asa imi spun toti mecanicii .Ramane de vazut insa cum v-a arata dupa ce imi voi modifica spoilerul fatza si cat va ramane garda la sol in partea din fatza.Pana una alta inca o poza de la mine...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	byAdy-021.jpg
Views:	279
Size:	382.9 KB
ID:	575572  
Old 10-07-08, 23:10   #424
adi.schumi_tm
Dacia Driver

Stage 5

adi.schumi_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Ce sa faci...necazurile vin fara sa le chemi...dar arata bine fara spoiler
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	byAdy-000.jpg
Views:	268
Size:	444.0 KB
ID:	587326  
Old 11-07-08, 00:33   #425
PH 33 RNR

Stage 5

PH 33 RNR's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

necazul am patito si eu am trecut peste o sfoara si mia prins bara de la presuri in sus de mia smulso din suruburi.....era sa imi rupa si rezervorul......
PH 33 RNR is offline   Reply With Quote
Old 11-07-08, 12:52   #426
mariokynes

Stage 4

mariokynes's Avatar

las k o rezolvi si pe asta....
mariokynes is offline   Reply With Quote
Old 11-07-08, 16:47   #427
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by adi.schumi_tm View Post
Ce sa faci...necazurile vin fara sa le chemi...dar arata bine fara spoiler

nu-i mai pune spoiler, dar scapa si de tipsul ala de bazar...macar asa mai arata si ea a masina.
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 12-07-08, 22:32   #428
ICE-M@N
Dacia Driver

Stage 5

ICE-M@N's Avatar

Member of:
[DACIA]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[2 Roti]

da o lasi asa si ii pui o toba sport frumoasa , ai sa vezi ce bine o sa arate
ICE-M@N is offline   Reply With Quote
Old 12-07-08, 22:47   #429
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

am vrut sa-i zic de toba sport, dar am renuntat...la cum a evoluat masina asta, o toba sport ar o modificare majora pentru el la masina...
Old 13-07-08, 19:10   #430
DarkXXX

Stage 5

DarkXXX's Avatar

Member of:
[Opel]

ti-am dat o toba sport mai baiete da vad ca de 2 sapt n-ai puso)pacat ,ar schimba mult aspectulo zi buna
DarkXXX is offline   Reply With Quote
Old 13-07-08, 19:35   #431
adi.schumi_tm
Dacia Driver

Stage 5

adi.schumi_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by DarkXXX View Post
ti-am dat o toba sport mai baiete da vad ca de 2 sapt n-ai puso)pacat ,ar schimba mult aspectulo zi buna
O sa vina montata so toba sport numa sa am ceva timp k acum trebuie sa umblu cu practica de la scoala toata ziua si mai trebuie sa umblu si pe la asigurari si servici sa-mi i-au alt spoiler nou.Intradevar as umbla fara spoiler spate ca ii schimba radical aspectul mai ales cu toba ce am cumparat-o de la DarkXXX dar nu am chef sa dau amenzi pe la politie
Old 13-07-08, 20:00   #432
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
O sa vina montata so toba sport numa sa am ceva timp k acum trebuie sa umblu cu practica de la scoala toata ziua si mai trebuie sa umblu si pe la asigurari si servici sa-mi i-au alt spoiler nou.Intradevar as umbla fara spoiler spate ca ii schimba radical aspectul mai ales cu toba ce am cumparat-o de la DarkXXX dar nu am chef sa dau amenzi pe la politie

hai incearca sa mergi fara :P . poate totusi nu patesti nimic...daca zici ca ai toba...si etc...pe bune acuma, nu-l mai pune, ca o strici. la asigurari pentru ce umbli, de curiozitate? e 80 de ron centrala, si cate 30 de ron piesele de pe margine, asta daca chiar vrei sa il pui inapoi, desi, personal, cred ca nu ar fi o idee prea buna.

succes mult!
Old 13-07-08, 20:09   #433
adi.schumi_tm
Dacia Driver

Stage 5

adi.schumi_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by cata_tm View Post
hai incearca sa mergi fara :P . poate totusi nu patesti nimic...daca zici ca ai toba...si etc...pe bune acuma, nu-l mai pune, ca o strici. la asigurari pentru ce umbli, de curiozitate? e 80 de ron centrala, si cate 30 de ron piesele de pe margine, asta daca chiar vrei sa il pui inapoi, desi, personal, cred ca nu ar fi o idee prea buna.

succes mult!
Am umblat fara bara spate o singura zii si de 2 ori era sa i-au amenda pt ea.La asigurari umblu ca sa primesc spoiler nou (ala vechi mi l-a fisurat cineva...nu a vazut ca era rosu la semafor),spoilerul nu avea aproape nimik si masina de asemenea nici o denivelare nimik,doar spoilerul o mica fisura si nah am zis sa profit de pe astia de la asigurari ca doara le dam in fiecare am o carutza de bani si sa primesc un spoiler nou daca cel care m-a lovit a vrut sa mergem la politie

P.S. Nu era spoiler de plastic din 3 bucati,era de fibra...de fapt este de fibra de la firma care s-a mutat acum in spate la Praktiker.Spoilerul e 200 ron fara TVA
Old 14-07-08, 11:39   #434
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Am umblat fara bara spate o singura zii si de 2 ori era sa i-au amenda pt ea.La asigurari umblu ca sa primesc spoiler nou (ala vechi mi l-a fisurat cineva...nu a vazut ca era rosu la semafor),spoilerul nu avea aproape nimik si masina de asemenea nici o denivelare nimik,doar spoilerul o mica fisura si nah am zis sa profit de pe astia de la asigurari ca doara le dam in fiecare am o carutza de bani si sa primesc un spoiler nou daca cel care m-a lovit a vrut sa mergem la politie

P.S. Nu era spoiler de plastic din 3 bucati,era de fibra...de fapt este de fibra de la firma care s-a mutat acum in spate la Praktiker.Spoilerul e 200 ron fara TVA
pacat ca ti-a dat de lucru acum arata bine cu spoiler,dak ai ales sa o faci cu spoilere eu zic ca nu are rost acum sa o lasi pe spate fara spoiler,parerea mea bafta multa
Old 14-07-08, 12:52   #435
mariokynes

Stage 4

mariokynes's Avatar

ziceti-mi si mie va rog in tm unde pot sa iau triple de alea jumatate albe jumatate rosii pt dacia bineinteles ms ms mult si inco o intrebare ...darkxxx ai ceva magazin tunning sau ...? ms mult is scz off-topic...
mariokynes is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -