Mie imi place locatia mpv-ule sa imi zici si mie unde e aici sau pe PM ca trebuie sa ma duc si eu la o sedinta foto ). La mine merge ca am toba roz )))
frumos ce ai facut tu acolo,felicitari si bafta in continuare...astazi pe la 12:40 ai trecut prin fata pe la Sun Platza.eram la semafor pe sensul opus,frumoasa rau.
merci mult stf192 , ma bucur ca iti place masina mea si ca atrage privirile participantilor la trafic, stau prin zona si trec zilnic pe acolo!!! tu ce masina ai??? respect!!!
Update : mi-am procurat si o telecomanda IR pentru player-ul meu Pioneer DEH-55bt, pe langa cea de pe volan!!!! acum am full option la music!!!
Info : farurile cu angel de pe masina sunt puse la vanzare la un pret rezonabil 300 ron negociabil!!! trimit si in tara daca este nevoie!!! motivul vanzari upgrade !!! se pot vedea live in bucuresti!!!
Arata foarte bine Logan-ul .Stopurile sunt foarte reusite, dar pacat ca vinzi farurile.Nu crezi ca o sa vina mai bine pe masina alte jante mai mici si mai late?
merci auras si NXdev!!!! momentan raman pe jantele astea, imi plac la nebunie, si dau un look aparte!!!! asteptam sa treaca iarna si mai o cobor de fata inca 2 cm si o sa arate si mai grav. nu vreau sa adopt stilul racer, e mai cleean stilul meu!!!! respect!!!