Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 01-09-06, 13:59   #76
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

Default Re: Logan Speedline

terminati ma cu prostiile ce aveti...hai gata de acum inainte doar despre acest logan.
Cat despre masina asta in ciuda multora mie mi se pare o masina reusita din toate punctele de vedere, bara fatza totusi parca as fi rotunjit-o altfel,in fine gusturile nu se discuta si asteptam cu nerabdare si alte schimbari interesante

B-36-RIP
B-83-DAC
B-83-DAC is offline   Reply With Quote
Old 01-09-06, 17:25   #77
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

vezi sa nu ti se rupa de tot (si asta nu e amenintare, e doar o vb)...si cu asta am incheieat. puteti sterge posturile astea in +
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 02-09-06, 01:48   #78
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

asa e bigule cum zici u
SirNenea is offline   Reply With Quote
Old 02-09-06, 11:36   #79
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by SirNenea View Post
asa e bigule cum zici u
Nu cred ca este cazul sa ne certam!ori vb serios ori nu ne mqai bagam in seama si cu asta basta!ok?fara suparare dar nu intru pe forum sa ma cert cu nimeni!cine vrea sa vb frumos il ascult cu cea mai mare placere!cred ca asa este cel mai bine!nu credeti la fel?
ps:felicitari Big-ule pt cupa de la EMMA Drobeta!la cat mai multe!sper ca saptamana care vine o sa-mi vina si mie noul subwoofer Ground Zero si statia din aceeasi clasa!!!!!
MIRCAT is offline   Reply With Quote
Old 02-09-06, 11:42   #80
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

scuza-ma dar nici eu nu intru pe forum ca sa fiu amenintat de nu stiu cine eu ti-am oferit parerea mea si daca m-am contrat un pic cu tine doar cu tine trebuia oricum tine-o inainte cu masina si cine stie poate vreodata o sa ne intalnim si o sa stam de vb ca oamenii normali
multa bafta

Old 02-09-06, 11:49   #81
bob

Stage 5

bob's Avatar

daca nu iti place sa fi amenintat, nu ameninta printisorule...
bob is offline   Reply With Quote
Old 02-09-06, 11:51   #82
SirNenea

Stage 5

SirNenea's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Observator 4tuning]
[DACIA]

aratra-mi si mie unde am amenintat eu si va rog eu sa incheiem subiectul ca nu am nevoie de posturi de genu da
Old 02-09-06, 13:52   #83
ggd_87
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

ggd_87's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[BMW]

am vz un logan azi prin buc la fel ca al tau(ma refer la bara fatza)!numai k era albastru! am reusit si am vz si yo prelungirea aia de aproape! sincer,nu prea-mi place. da mi-a placut de soferu la loganu ala,yo eram cu un prieten cu o solenza si mergeam si ii vad bara si ii zic lu asta cu solenza s accelereze si s ma duca sa ma uit si yo la bara lui pe fatza. am ajuns in dreptu lui,ma uitam la bara si s vezi soferu ce mandru era de zici k pe putin avea o cine stie ce super mashina si yo o admiram.
Old 03-09-06, 13:55   #84
draculas

Stage 5

draculas's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

masina e clean si arata bine faptul ca ai modificat lumina aia portocalie i da un aer mai sportiv la interior jantele sunt foarte bine alese mai ai putin de lucru dupa parerea mea la bara fata dar in rest masina e reusita felicitari
draculas is offline   Reply With Quote
Old 03-09-06, 22:02   #85
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by draculas View Post
masina e clean si arata bine faptul ca ai modificat lumina aia portocalie i da un aer mai sportiv la interior jantele sunt foarte bine alese mai ai putin de lucru dupa parerea mea la bara fata dar in rest masina e reusita felicitari
SPOILERUL FATA ESTE PROVIZORIU!MI L-A DAT UN PRIETEN CU ACEASTA PRELUNGIRE CA SA IMI FAC O IDEE CAT DE JOS SA FIE NOUL SPOILER!ESTE CEVA PROVIZORIU!O SA-I MONTEZ SI PLASMA LA CEASUL DE BORD!
Old 03-09-06, 22:06   #86
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by ggd_87 View Post
am vz un logan azi prin buc la fel ca al tau(ma refer la bara fatza)!numai k era albastru! am reusit si am vz si yo prelungirea aia de aproape! sincer,nu prea-mi place. da mi-a placut de soferu la loganu ala,yo eram cu un prieten cu o solenza si mergeam si ii vad bara si ii zic lu asta cu solenza s accelereze si s ma duca sa ma uit si yo la bara lui pe fatza. am ajuns in dreptu lui,ma uitam la bara si s vezi soferu ce mandru era de zici k pe putin avea o cine stie ce super mashina si yo o admiram.
Oricine este mandru(indiferent de ce masina are)cand altcineva ii admira masina la care a muncit si a facut mari eforturi financiare ca sa o aduca la un anumit nivel de tuning!tu nu te bucuri cand vine cineva si iti admira masina ta?nu esti fericit ca munca ta da "roade"?eu unul da!
Old 03-09-06, 23:11   #87
TufY

Stage 5

TufY's Avatar

cred ca o sa mergi cu ochelari de soare noaptea daca iti pui plasma !!!! vezi inainte sa o montezi sa faci o proba cum e noaptea mie personal ce am vazut in poze pare puternica RAU !!!
bafta
TufY is offline   Reply With Quote
Old 04-09-06, 10:02   #88
andon3

Stage 3

andon3's Avatar

am si eu o intrebare. Am vazut ca ai autocolantul brembo pe masina. Ce ai brembo? ai franele schimbate
andon3 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-06, 10:51   #89
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by TufY View Post
cred ca o sa mergi cu ochelari de soare noaptea daca iti pui plasma !!!! vezi inainte sa o montezi sa faci o proba cum e noaptea mie personal ce am vazut in poze pare puternica RAU !!!
bafta
Nu cred ca o sa existe probleme deoarece are un fel de potentiometru de unde poti sa reduci intensitatea luminii dupa dorinta!O sa vad maine seara cum o sa arate!
Old 04-09-06, 10:52   #90
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by andon3 View Post
am si eu o intrebare. Am vazut ca ai autocolantul brembo pe masina. Ce ai brembo? ai franele schimbate
Initial asa am vrut(oricum o sa le schimb;am dat comanda de discuri gaurite pe fata) oricum acum am Lucas!
pslacutele care le am sunt sunt Brembo
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -