![]() |
Logan Speedline
13 Attachment(s)
LOGAN SPEEDLINE BY MANIAC MOTORS
In prezent: -esapament sport Borla -amortizoare sport Bilstein -arcuri sport Eibach -jante O.Z. Superturismo 7"x16" -stopuri lexus -ceasuri bord custom -scut sub masina custom In curand ( 1-2 saptamani) -neoane undercar -scaune Recaro -discuri racing fata+spate Sandler -sistem audio Ground Zero -body kit unic -angel eyes -filtru aer Pipercross -evazari aripi -flanse In viitor: -capote+eleron fibra carbon -kit xenon -si mai vedem |
Re: Logan Speedline
Asteptam sa vedem ce iese....tzinetzio tot asha
|
jantele si ceasurile de la bord kick ass....imi place....baga mare`ncontinuare....si mai asteptam poze...
|
felicitari pentru masina.Arata frumos si imi place foarte mult simplitatea dar si bunul gust pe care il degaja.Tine-o tot asa si asteptam cu nerabdare toate schimbarile care le ai in plan.Mult spor
|
super dragut loganul, se remarca prin simplitate! finut foc......imi place...;);)
|
am sa revin pe parcurs cu modificarile pe care o sa le aiba loganul
|
frumos... pune si u niste filmuletze cu masina (in afara de burnout-ul ala din garaj ;) )si asteptam poze cu noile tale modificari
TINE-O TOT ASA... apropo bara fatza face parte din kitul unic sau va fi alta ? |
Superb loganul asa trebuie modificat loganul:simplu si eficient;)
|
imi place... simplu si frumos ;)
P.S. pacat ca e doar 1.4 :( |
Auzi cum ia'i facut spoileru fatza? ca nu intzeleg la'i taiat? ce ia'i facut?
|
masina nu este a mea ... este a unui prieten d'al meu...spoilerul fata el si l-a facut...si urmeaza alte spoilere decat astea;)
|
ai uitat sa precizezi...mult mai belea spoilerele! ;)
|
1 Attachment(s)
si un mic filmulet;)
|
v-am spus eu k loganurile sunt tari :D frumoasa masina dar la motor nimik...:|
|
sal.imi place loganu asta,dar o poza cu botu facuta afara?sa se vada mai bine k nu am inteles ce a vrut sa-i fak
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning