Imi palce foarte mult cum ti-ai modificat masina jentile alea sunt adorabili ma jur ) vreau si eu ).Bafta in continuare apropo masina este de vazare am vazut-o intro revista de tuning
intrebare pentru canny:jantele pe care le ai avut inainte,cele de dacie de tabla erau cumva dublate sau doar intoarse?
p.s am vrut sa ti le cumpar dar m am trezit prea tarziu si asa ma gandesc sa le modific pe ale mele
jatele de dacie erau dublate, se poate vedea latimea lor aici https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1178906802
Va multumesc pentru vorbele frumoase, momentan am mainele ocupate cu a doua masina a mea dar la momentul potrivit dacia va intra din nou in lucru si vreau din nou sa pregatesc lucruri avangardiste si socante.
Toate la timpul lor
Numai bine
canny iti multumesc pentru raspuns si mai am inca doua intrebari:
1.vopsirea ai facut-o cu compresoru sau cu spreyul?
2.cu ce culoare le-ai dat pe buza?
dacia mea se bucura mai putin de un dvd care ofera imagini unor oameni cu mana lunga, numai de bine sa aiba parte !!! ca politia nu cred ca prea are ce sa faca
dacia mea se bucura mai putin de un dvd care ofera imagini unor oameni cu mana lunga, numai de bine sa aiba parte !!! ca politia nu cred ca prea are ce sa faca