Toata mecanica provine de la un r18 4x4.
Masina isi va pastra aceeasi garda la sol. Grupul spate incape la limita iar dedesupt binenteles va trebui taiat si confectionat canal pentru cardan, telescopele trebuiesc inlocuite cu altele mai scurte pentru a mentine actuala garda la sol, iar aripile spate latite din nou pentru ca puntea asta este si mai lata decat cea de 18.
Ceea ce zici tu Muttley este foarte adevarat, tocmai de aceea am desfacut grupul spate sa vad daca am speranta sa fie ok sau axele sunt de jucarie, dupa ce am vazut axele din punte m-am linistit si am speranta ca vor tine fara probleme si cutia la fel, (+ ca am vreo 4 cutii in curte de unde sa imi iau piese) asta facand o comparatie cu planetarele si cutia de dacie care sunt mult mai firave, inferioare calitativ si de aceea nu am avut nici un fel de problema din acest punct de vedere, dar cum spuneai si tu, ramane de vazut.
Cuplarea pe 4x4 se face cu o maneta din interior iar cutia cuplata pe 2wd este fwd de aceea probabil planetare nu vor fi montate pentru moment pentru amuzament
Daca merita efortul, in mod normal nu, dar pentru o persoana ca mine care se plictiseste foarte repede spun ca da