Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
SuperNova mea
scurt istoric....am bagat aproape 1000 eur in muzica...am participat la un db drag la care am facut frectie....131,4 db cu vechea cutie...cu cea noua ma astept la vreo 138. am participat la o legala la care am luat locul 3
Daca tot ai bagat atatia bani in sistemul audio ,nu crezi k ar merita si un kit exterior si ceva la motor.Ar iesi ceva frumos.Asta dak mai ai ceva fonduri ramase Ies foarte bine supernovele "lucrate" un pic.
Re: SuperNova mea
Quote:
Originally Posted by Alpine
Daca tot ai bagat atatia bani in sistemul audio ,nu crezi k ar merita si un kit exterior si ceva la motor.Ar iesi ceva frumos.Asta dak mai ai ceva fonduri ramase Ies foarte bine supernovele "lucrate" un pic.
nu are rost...asta a fost si este de inceput, urmatoarea mea masina va fii un Golf V 2.0 TDi 140 cp 4x4 coupe si aia o sa aibe un body kit , lsd si o muzica de sq, bineinteles scule adoose de dincolo k nu am sa le platesc aici )
Quote:
Originally Posted by B-69-TAU
ce dif sunt alea??
bv pt muzicutza!
hu Sony,fata Sony, spate Alpine si woofere Pioneer , amplif tot Pioneer, condeu mnc, kit de fire Directed, cutia de lemn pt rezonanta si fibra pt aspect....e ceva dragutz rau.
ms de apreciere
Quote:
Originally Posted by B-69-TAU
daca vrei iti recomand eu niste dif pe spate hertz de iti sta inima in loc!
merci , dar ma gandisem sa-mi trag toata linia pioneer, sunt constient ca sint altele mai bune, am o oferta chiar beton de la GZ la un pretz mocca rau de tot pt 4 dif (fata+spate) dar vreau sa o tin pe o linie....ms oricum
merci , dar ma gandisem sa-mi trag toata linia pioneer, sunt constient ca sint altele mai bune, am o oferta chiar beton de la GZ la un pretz mocca rau de tot pt 4 dif (fata+spate) dar vreau sa o tin pe o linie....ms oricum
id- de mess ca sa vb mai bine pe tema asta.... taur_69
uitasem........ ca o chestie...cu asta intru la categoria kitsch tuning, RECUNOSC!!! , cate masini ai vazut cu neoane de casa (220v) sub ea? eu una singura si aia a mea! le-am dat jos dupa scurt timp pt ca niciodata nu reuseam sa le izolez calumea. cand le aveam eu...un set de neoane de masina erau in jurul a 10 mil (in bv)si eu ma scosesem la 3 mil cu inventia mea! dar omul se descurca cu ce are! permit a se bate joc de mine in limita bunului simt! ca intre tovarasi si inca ceva...pun pariu ca toti s-au gandit candva daca ar merge neon de casa pe masina ...peace