Va prezint sportiva mea din '88,pe care o am in posesie de 2 ani,ea fiind de noua a tatalui meu.Singurele "modificari" aduse pana acum au fost taierea a 2 spire si un volan Iso-delta de r5 alpine.
Ave, intr-un final te-ai decis sa-ti prezinti si tu masina, asa zis baiatu' de la Cluj ), las ca le facem noi asa incet, incet prietenii stiu cum si ce...
__________________ Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! Dacia 1410 Sport Old School
Va prezint sportiva mea din '88,pe care o am in posesie de 2 ani,ea fiind de noua a tatalui meu.Singurele "modificari" aduse pana acum au fost taierea a 2 spire si un volan Iso-delta de r5 alpine.
cred ca am vazut masina asta la brasov 8 mai si mi-a placut ca era simpla, fara chiciuri si pot spune chiar f aproape de cum a iesit pe poarta fabricii...sper sa mergi tot pe calea asta fara modificari prea extravagante...
Multumesc pt aprecieri.Modificari prea extravagante nu vor fi pt ca imi place look-ul clasic.Jantele vor fi schimbate cu altele mai late si modelate pasajele,dar inca nu sunt gata.Ma voi axa mai mult pe marirea performantelor.
uN_DuC: Folii nu pun pe ea cat traiesc
Bravo nelutzule fff ingrijita, (tovarasi de pe dacia club )
nelutule incearca o combinatie frumoasa la jante si vopsestele in negru si cu buza nichelata sau nichelate toate... vezi cum iti place si cum da bn.
am vazut la o berlina bandouri de logan dadeau f bn poate da si pe a ta ce zici...
Alex4u,bordul l-am schimbat pt ca cel original era varza,la fel ca aproape toata masina cand m-am apucat eu de ea.Am avut noroc cu programul Rabla ca am gasit multe piese bune la Remat cu care am reusit sa fac masina.De vreo 2 ani sta numai in garaj asa ca nu s-a degradat.Dungile negre de pe laterale urmeaza sa le incalzesc si sa le dau jos.