11-08-10, 00:09
|
|
Stage 5
|
Re: B 191 ZUZ my zuz
Bravo alex, ai inceput bine ! ! !
|
|
|
11-08-10, 06:41
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [4Wheels]
|
Quote:
Originally Posted by Old_boy
ah in cazu asta am inteles... ca asa am si eu pleoapele alea nefinisate de juma de an ca am tot zis ca vopsesc masina... da o sa o manance rematu pana am sa o vopsesc eu
ce culoare vrei sa o faci ?
|
Pai in general tot alb sau un albastru. Nu stiu sa vad oricum asta o sa urmeze la sfarsit nu acum...si sigur n-o sa manance rematu'
Quote:
Originally Posted by B-64-MVP
Bravo alex, ai inceput bine ! ! !
|
Mersi mvp-u . Sper sa continui tot asa
Last edited by Alex30; 11-08-10 at 06:52.
|
|
|
11-08-10, 07:54
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
pai normal ca nu o sa o manance rematu ca a ta e noua nu are 12 ani ca a mea
|
|
|
11-08-10, 10:05
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Si din nou ma abtin... A cam zis old_boy ceva din gandurile mele.... Si cum adica nu e finisata? Pai dura putin pana o finisa, o rezolva repde.... plus ca asa mi se parea si normal, sa fie finisata, adica doar s-o vopsesti. Acu beleaua e sa iasa cat de cat la fel albu ala. Bara a iesit la fel? Ca aia tot cu spray era, sa iei aceiasi nuanta. Si de vopsit total, eu zic sa nu schimbi culoarea... arata bine asa alba, si presupun ca nu vrei s-o dezmembrezi pe toata sa vopsesti total caroseria (daca vopsesti doar exterior, raman locuri unde se vede culoarea veche). Mai umbli si cu acte pe la politie pt schimbare de culoare, alta disctractie...
|
|
|
11-08-10, 11:01
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
Eu zic sa pastrezi culoarea originala...adik alba..parerea mea..nu te complica cu alta culoare..oricum banuiesc k mai e pana atunci..
|
|
|
11-08-10, 11:39
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
A iesit bine bine alex :P..Culoarea pastreaz-o tot alba..fiindca o poti cumbina cu mai multe culori.
|
|
|
11-08-10, 11:56
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Pentru loga culoarea alb se prinde foarte bine,folie,stalpi negri stima si eleganta vin de la sine,
|
|
|
11-08-10, 14:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
pai normal ca nu o sa o manance rematu ca a ta e noua nu are 12 ani ca a mea
|
Am avut si eu una din 82' da a mancat-o rematul
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Si din nou ma abtin... A cam zis old_boy ceva din gandurile mele.... Si cum adica nu e finisata? Pai dura putin pana o finisa, o rezolva repde.... plus ca asa mi se parea si normal, sa fie finisata, adica doar s-o vopsesti. Acu beleaua e sa iasa cat de cat la fel albu ala. Bara a iesit la fel? Ca aia tot cu spray era, sa iei aceiasi nuanta. Si de vopsit total, eu zic sa nu schimbi culoarea... arata bine asa alba, si presupun ca nu vrei s-o dezmembrezi pe toata sa vopsesti total caroseria (daca vopsesti doar exterior, raman locuri unde se vede culoarea veche). Mai umbli si cu acte pe la politie pt schimbare de culoare, alta disctractie...
|
Pai iau aceeasi vopsea care am dat si pe bari. Culoarea se numeste alb artika sau ceva de genul...e finisata in proportie de 95% mai trebuie luat cu smirghel putin dar problema e daca trebuie sa dau cu chit sau pot sa dau direct acum cu vopsea ? Ca nu stiu...
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
Eu zic sa pastrezi culoarea originala...adik alba..parerea mea..nu te complica cu alta culoare..oricum banuiesc k mai e pana atunci..
|
Ma gandesc sa pastrez si albul. Nu imi e de umblat...ca pentru zuz umblu pana imi ies ochii. Da cum ai zis si tu mai e pana acolo
Quote:
Originally Posted by NXdev
A iesit bine bine alex :P..Culoarea pastreaz-o tot alba..fiindca o poti cumbina cu mai multe culori.
|
Mersi. O sa ma gandesc la culoare/combinatie
Quote:
Originally Posted by bodyn
Pentru loga culoarea alb se prinde foarte bine,folie,stalpi negri stima si eleganta vin de la sine,
|
Da stiu arata bine dar e si pretentioasa...daca ti-o atinge unu imediat se vede.
|
|
|
11-08-10, 18:03
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Alex30
Culoarea se numeste alb artika sau ceva de genul...
|
da e vopsea din aia cu care vopsesc astia frigiderele
Direct vopsea daca zici ca oricum o vopsesti toata
bafta uit za praject
|
|
|
11-08-10, 19:47
|
|
Stage 5
|
Nuuu ii dau acum acum direct vopsea! Mersi old_boy.
Deci azi era programat sa ma odihnesc si eu...adevarat m-am odihnit (muncind la zuz ) e o odihna pentru mine aia. Am fost si am mai finisat putin dupaia am fost in targ am luat un spray alb si unul negru mat (pentru armatura din fata). Am venit am degresat si a inceput distractia la portbagaj...NU e terminat dar in orice caz arata mai bine acum...mai exista niste gropite mici de tot nu se vad decat daca te uiti de aproape de tot (dar cum sunt eu tipicar... ). O sa rezolv si aia dar nu acum. Sa vad cand imi fac timp sa vopsesc acolo in fata...are cineva sa imi imprumute un set de torxuri sa desfac bara ? Dau o bere/cola la 2metri . Hai gata cu povestile...urmeaza pozele (scuzati calitatea slaba...telefonul)
|
|
|
11-08-10, 20:27
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
hai ca din avion nu se cunoaste! bravo imi place
|
|
|
11-08-10, 21:00
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Ce vorbesti ma, a iesit prea bine! Adevarat ca nu se cunoaste... adica poate pe viu putin, dar tare sunt curios cine sta la semafor sa analizeze "gropitele" de la clean-look pe portbagaj... Merge si asa. Cand o vopsesti pe toata sper ca renunti la bandourile laterale, nu? Arata bine vopsite in culoarea masinii, dar cand dispar de tot arata si mai bine!
PS: Acu zici ca te apuci de strans pt arcuri, nu?
|
|
|
11-08-10, 21:09
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [SEAT]
|
A iesit prea marfa ma :X
|
|
|
11-08-10, 21:11
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
A iesit foarte bine ma:P.Daca ii dai un polish o sa iasa lacrima.
|
|
|
11-08-10, 21:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
hai ca din avion nu se cunoaste! bravo imi place
|
Multumesc
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Ce vorbesti ma, a iesit prea bine! Adevarat ca nu se cunoaste... adica poate pe viu putin, dar tare sunt curios cine sta la semafor sa analizeze "gropitele" de la clean-look pe portbagaj... Merge si asa. Cand o vopsesti pe toata sper ca renunti la bandourile laterale, nu? Arata bine vopsite in culoarea masinii, dar cand dispar de tot arata si mai bine!
PS: Acu zici ca te apuci de strans pt arcuri, nu?
|
Mersi man...ai dreptate la faza cu semaforu. Cand o vopsesc toata da, bandouri date jos am vorbit cu Mihai si pentru asta...da acum se strang bani pentru arcuri iar la inceputul lunii viitoare sper sa si vina.
Quote:
Originally Posted by bib_andrey
A iesit prea marfa ma :X
|
Mersi
Quote:
Originally Posted by NXdev
A iesit foarte bine ma:P.Daca ii dai un polish o sa iasa lacrima.
|
Multumesc...polish la sfarsit de tot
|
|
|
|
|