Quote:
Originally Posted by Alex30
Mersi man pentru linkuri...m-am uitat si eu odata pe la semnaturile alea. In principiu pe stopurile astea nu o sa pun nimic (poate o folie pana imi iau niste stopuri calumea). Am pus o poza cu stopurile care le am in plan. Eu zic mai mult poza 1 modelul dar tot sa pun folie pe el dupaia (vezi poza 2) sau poza 3 dar tot cu folie. Simple nu imi plac! Ceva pareri ?
|
Prima poza dar cu folie.. adica poza 2
Arata bine, daca sunt doar asa simple fara folie se vede naspa, sincer... pt ca sunt aiurea in interior (se gasesc si pe crom, mai rar am vazut negru cum e in poza). Uite cum ar arata pe viu, abea le-a facut omu (
poza 1 -
poza 2), arata bine, zi ca nu-i asa....
. Modelul 3 e nasol, adica nu e asa marfa decat primu. Apropo, primul e pe led... deci oricum bate mai tare prin folie.
Quote:
Originally Posted by pustiu_FUG
S-a nu te prind ca afumi sau foliezi stopul pe frana , semnalul si altceva da, dar nu stopul pe frana:-w lasa-l acolo asa rosu ca este frumos...nu de alta sti daca daca intra in tine si tipul daca este mai cu cap sau etc tot tu cazi de vinovat )
|
NU ai cum sa cazi de vinovat. Legea spune ca stopurile trebuie sa se aprinda ROSU, si asa o sa se si aprinda chiar daca are folie, ca doar nu pune folia de 90% sa nu mai vezi nimic... Si sa stii ca in cazul in care cel din fata nu are deloc bec pe frana, si tu intri in el, e vina ta. Trebuie "pastrata distanta pt evitarea oricarui pericol", nu zice nimic de stop pe frana etc.
Alex daca le faci cum arata in pozele alea doua de mai sus (chiar si ale tale, stock), o sa dea foarte bine in contrast cu albul masinii. Iar garcea n-are ce sa-ti faca, frana va fi tot rosie, semnalul tot galben.