Quote:
Originally Posted by _Cox_
Renunta la acea husa de volan, iar cu timpul poate imbraci volanul in piele, va fi mult mai placut la atingere
|
Momentan m-am obisnuit cu ea si merge cu interiorul cu albastrul ala. Si eu aveam in plan un volan imbracat in piele negru cu albastru. O sa vad in viitor
Quote:
Originally Posted by CyPz
Cu ceva insertii de piele perforata .
|
Exact
Quote:
Originally Posted by JDV
Puiul a venit din fabrica cu masina?
|
E optional
Quote:
Originally Posted by Sonny™
foarte bine arata masina, dar renunta la husa de pe volan si la nuca schimbatorului...parerea mea personala...
|
Mersi. La husa o sa renunt cand o sa imbrac volanul in piele iar la nuca de schimbator cand o sa gasesc una frumoasa. Pana acum n-am cautat si m-am obisnuit cu asta
Quote:
Originally Posted by marius.hdu
foarte frumos loganu mult mai frumos live decat in poze si propietaru foarte de treaba ....bafta in continare la modificari oricum merita toata atentia in prin trafic
|
Mersi marius
Quote:
Originally Posted by B999CPY
Te vad mai mereu prin Popesti. Arata bine masina dar rotile mi se par un pic cam mici. Parerea mea.... Dar daca tie iti plac este cel mai bine.
Felicitari pentru masina.
|
In popesti stau
. Rotile astea au picat atunci la schimb si cu astea am ramas. Mie unul imi plac si m-am obisnuit cu ele. La anul poate vine si ceva mai frumos pe 16''. Ms ptr aprecieri
ZUZ-u a intrat la caldurica, astazi am facut loc in garaj si l-am bagat. Iarna asta o sa fie mai mult menajat. Stie cineva unde gasesc o husa pentru masina ?