nu prea am mai postat mai nimic am in plan sa reconditionez jantele alea si ma rog mici retusuri :P momentan am reglat-o la perfect am reparat fisele de bujii (am fise de espero si ar fi fost pacat sa arunc asa ceva asa ca le-am facut eu cum tre :P) avansul l-am reglat, platinile nu le-am schimbat pt moment spre marea mea mirare dupa ce am facut curentu pe masina (ansamblu baterie alternator borne cablarie releu) se pare ca platinile nu mi s-au mai dus ca inainte adica la 2-3 luni le schimbam, pe astea le am de la sf lu aprilie inceputu lui mai adica 7 luni si sincer sa fiu inca ma tin
alt plan ar fi sa fac rost de bani sa imi schimb pivotii pe dreapta si bieleta de directie si sa o reglez, pana at am adus capota la un nivel cum tre de data asta, am adus-o la linie din spate (era lasata pe dreapta din cauza la o oala dusa, am gasit solutia
) si am vopsit capacu de culbutori, filtrul de aer si ala de la carburator si acum am facut o legatura intre filtrul de aer si galeria de evacuare, se simte mult mai bine in turatie, relantiul e acelasi stabil
poze: