nu am terminat-o de modificat mai am pana o fac cum vreau eu, dar pot sa spun ca am terminat cu suspensiile(care sunt BILSTEIN), jante KM (de la PILOT TUNNING _ PITESTI ); APROPO AM AVUT-O LASATA DIN SUSPENSII DAR ATINGEAM MEREU CU SPOILERELE SI AM DECIS SA O MAI RIDIC (SUNT DRUMURILE CARE NU_TI PERMIT SA O ARZI IN FITE ) PENTRU MOMENT ATAT
sincer asa cum ai facut masina e super ok. In opinia mea eleronul de pe spate ar trebui dat jos pentru ca masina ta asa cum e facuta daca ai schimba-o in stil gordini ar arata de milioane.Chiar se preteaza la un stil gordini.
P.S.:data viitoare continua sa scri in threadul tau nu mai deschide altul
dotari: carburator WEBER(de la RENAULT 1 , axa cu came, jante GOTTI (de la RENAULT GORDINI), discuri ventilate , bare de torsiune duble, chiuloasa modificata, etc.
dap..finutz...poate un + pt cea neagra ... eleronul parca nu se potriveste acolo...unul in genul masinii, mai finutz
in rest ce sa zic..mie imi place...bafta in ce mai ai de facut la ea
nu stiu eu prea multe despre masini ..dar incercati sa va puneti aparatori in interiorul aripilor...daca vreti "viata" mai indelungata...in rest arata binisor amandoua....dar fara eleroanele alea