Va salut!Am deschis acest topic pt a afla parerile voastre despre a mea masinuta...daca sunt pe drumul cel bun sau daca nu...si cam ce ar mai trebui sa ii fac.
Salut!Arata destul de bn.e ingrijita.imi place culoarea s mai ales stopurile:X!e bn k o ai cat mai simpla s nu impopotonata...pt viitor dak iai pune s niste folie+niste jante s sa o lasi putin la pamant ar f ok.mult succes in continuare la tunarit..s sa vdm ce va upgradeuri va mai primi
fa-o in genul daciei MRU...la garda la sol...schimba jantele sau dubleaza-le...si angel+bad boy look...:P aaa da...si lucreaza putin la spatele masinii ca arata ciudat.
1.In primul rand va multumesc tuturor pt sfaturile si aprecierile aduse!
2.Garda la sol.......masina are inaltatoare montate pe spate...care in saptamana imediat urmatoare vor disparea,deci masina va fi putin mai lasata de spate
3.Bad boy look-o sa vina ft sigur dar prin aprilie-mai sa speram deoarece p la sfarsitul lui martie masina va trebui sa treaca itp-ul
4.In legatura cu jantele mi-ar placea sa cumpar 2 jante latite care sa le montez pe spate si sa montez pe fata jante din astea superbalon(ii da un aspect mai de muscle car)
5.Folia...momentan se discuta varianta vinderii masinii si nu as vrea sa arunc niste bani aiurea pe folie omologata...bani pe care ii pot pastra pt urmatoarea masina(daca ea va veni,daca nu voi pune pe asta)
6.Imi cer scuze daca v-am plictisit cu postul meu asa lung...
Va salut!Am deschis acest topic pt a afla parerile voastre despre a mea masinuta...daca sunt pe drumul cel bun sau daca nu...si cam ce ar mai trebui sa ii fac.
pai ceasurile sunt luate dupa daciaclub,modificate de mine in photoshop(facute rosii) si montate!oricum in urmatoarele saptamani vreau sa le modific...sa le pun albe si iluminate din spate!
fa-o in genul daciei MRU...la garda la sol...schimba jantele sau dubleaza-le...si angel+bad boy look...:P aaa da...si lucreaza putin la spatele masinii ca arata ciudat.
supapa... cum sa facut la MRU pe spate d-au lasat-o atalt ca tare mi-ar place si mie