Quote:
Originally Posted by blondu02
am avut intentia de a o vinde..dar pana la urma m-am apucat de ea...acum este la tinichigiu mai are putin si o termina...hai sa-ti spun de ce am vrut sa o dau...am umblat mult dupa meseriasi dastia sa o fac si mi-au luat din avant cu preturile foarte mari adica cat dadeam pe o piesa cam atat lua si mana de lucru.am vb cu taicamiu si si am decis sa o vindem mai mult pentru rabla(voucher).credeam ca luam in jur de vreo 1500lei dar niste prieteni mi-au spus ca mai mult de 800lei nu imi da nimeni pe un voucher.asa ca am gasit pe cineva care imi ia mai ieftin si lucreaza foarte bine.daca nu ma apucam de ea o dadeam cu cea mai mare placere.salut si sa auzim numai de bine
|
Ai grijă cum îţi alegi prietenii!
Eu am primit o Dacia 1310 (exact acelaşi model ca a ta). Maşină câştigată la CEC în '84, dar din păcate nu aveam nicio şansă să fac ceva cu ea, pentru că era coaptă rău, dar avea foarte multe piese bune, aproape noi (18.000 de km).
Aşa că m-am apucat să iau tot ce a fost mai bun de pe ea şi am dus-o la Rabla.
Voucher-ul l-am dat cu 1550 de lei (asta că aveam nevoie de bani şi nu doream să mai aştept).
Într-un fel este bine că ai păstrat maşina. La tine este vorba şi de valoare sentimentală, dar ca fapt divers, îţi puteai scoate nişte bani frumoşi + multe piese de pe ea (că doar nu o duceai întreagă).