Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 04-01-10, 21:00   #31
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Default Re: Batrana mea;;)

Quote:
Originally Posted by b08ygs View Post
de ce ma ca arata misto asa:d zici ca e camaro dala suparat, nu pare "adormita" cum ziceti voi daca era si lasata rau de tot sa vezi ce frumoasa era cu un set de jante late:d ce misto putea sa arate si cu o fusta in fata sub bara gen golf 1 gti sau chiar dastea de renault daca gasesti sa aibe un mic "plug" in fata(uitate dupa pozele cu sportiva CPA exact fusta daia) si dupaia sa vezi ce frumoasa este

parerea mea
ar merge un "plug"ca in poza de mai jos:>:>..nu pot sa o las rau de tot p burta pt ca io stau la tzara si drumurile sunt cum sunt..jante ar merge cele canada dublate sau intoarse..bafta
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	67 Camaro - media.motortopia.jpg
Views:	118
Size:	270.6 KB
ID:	1248900  
blondu02 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-10, 15:41   #32
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

am gasit filtru de aer sport la un magazin cu 50 lei ...este bun sau caut altceva??.
Old 05-01-10, 15:50   #33
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]

ptr ce filtru de aer???ai cumva un 2.0 16v sa te ajute?? sau ai evacuarea facuta...?
Alex4u is offline   Reply With Quote
Old 05-01-10, 16:02   #34
seven_dj
Dacia Driver

Stage 3

seven_dj's Avatar

Member of:
[DACIA]

parerea mea............e bun si ala d 500 000......o diferenta in bine ai sa ai la acceleratie.Am un prieten care si-a pus si el unu la acelas pret si zice k e destul d bun.....merge cu el d circa 1 an si nu a avut probleme...........uite si o poza cu filtrul lui
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	25122009.jpg
Views:	224
Size:	289.0 KB
ID:	1249809  
seven_dj is offline   Reply With Quote
Old 05-01-10, 16:10   #35
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Quote:
Originally Posted by seven_dj View Post
parerea mea............e bun si ala d 500 000......o diferenta in bine ai sa ai la acceleratie.Am un prieten care si-a pus si el unu la acelas pret si zice k e destul d bun.....merge cu el d circa 1 an si nu a avut probleme...........uite si o poza cu filtrul lui
ca asta am gasit si eu..si mai avea si din acela rosu fara carcasa aia..ms p informatie..bafta
Old 05-01-10, 16:12   #36
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alex4u View Post
ptr ce filtru de aer???ai cumva un 2.0 16v sa te ajute?? sau ai evacuarea facuta...?
nu am motor de 2.0 16v...am 1.4 linie...poi am finala facuta..
Old 05-01-10, 16:15   #37
seven_dj
Dacia Driver

Stage 3

seven_dj's Avatar

Member of:
[DACIA]

l-ai pus p masina?.............p.s.filtru asta scoate si un sunet frumusel datorita constructiei(cred eu_)cel putin asa se aude p masina la el
Old 05-01-10, 16:21   #38
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Quote:
l-ai pus p masina?.............p.s.filtru asta scoate si un sunet frumusel datorita constructiei(cred eu_)cel putin asa se aude p masina la el
nici nu l-am cumparat...o sa iau..am auzit ca nu ar fi bune ca strica motoru
..dar cu filtru original nu trage bine...pana nu incercam nu stim cum este..bafta in continuare
Old 05-01-10, 16:24   #39
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

sunt bunicele filtrele astea dar vorba aia 50 dai 50 face eu am unu normal conic problema lui este iarna cand iti taie admisia pentru ca baga aer rece in motor si nu-i place deloc si se opreste, asta e singurul dezavantaj care il vad eu acum cu prafu nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am verificat carburatorul de cand am pus filtrul

Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....
O batrana din '76
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 05-01-10, 16:30   #40
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Quote:
sunt bunicele filtrele astea dar vorba aia 50 dai 50 face eu am unu normal conic problema lui este iarna cand iti taie admisia pentru ca baga aer rece in motor si nu-i place deloc si se opreste, asta e singurul dezavantaj care il vad eu acum cu prafu nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am verificat carburatorul de cand am pus filtrul
e cam nasol cu iarna..dar in rest e ok?..poi si prafu cum il trage nu are si filtru o sita fina ceva acolo sa nu traga particulele de praf..poi cred ca cel mai bn sa-l folosesti este p timp de caldura..iarna il pui p cel original..
Old 05-01-10, 16:39   #41
seven_dj
Dacia Driver

Stage 3

seven_dj's Avatar

Member of:
[DACIA]

stai linistit k nu iti trage praf cum se zice.......poate o sa-ti intre dar foarte foarte putin......asa fel incat nu iti afecteaza motorul cu nimic.Pun pariu k si prin filtrul normal mai sacapa putin praf.........Treaba cu iarna nu o stiu la 1300.......cel putin p supernova mea nu am nici o problema iarna d la filtru.I-a filtrul ala in mana si uita-te la el un pic...ai sa vezi k nu e chiar asa panarama
Old 05-01-10, 17:12   #42
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

dar eu nu mai am motorul de 1300 am de 1600 si daca nu ma insel SN are motor pe injectie deci poroblema cu opritul nu apare cum apare la carburatie asta pentru documentatia ta

2 la mana nu am zis ca intra praf am zis ca nu ma pot pronunta pt ca nu am mai verificat carburatorul ca sa stiu daca e murdar sau nu
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 05-01-10, 18:27   #43
seven_dj
Dacia Driver

Stage 3

seven_dj's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
dar eu nu mai am motorul de 1300 am de 1600 si daca nu ma insel SN are motor pe injectie deci poroblema cu opritul nu apare cum apare la carburatie asta pentru documentatia ta

2 la mana nu am zis ca intra praf am zis ca nu ma pot pronunta pt ca nu am mai verificat carburatorul ca sa stiu daca e murdar sau nu
eu nu m-am adresat tie .....ci lui blondu02 k are indoieli cu acel model d filtru .Nu te supara aiurea.Eu nu vreau sa jignesc p nimeni.
Old 05-01-10, 18:35   #44
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Quote:

nu am stiut c motor ai u...eu am de 1,4 l-am schimbat pe la sfarsitu lui octombrie 2009...bafta in continuare.
Old 05-01-10, 18:39   #45
blondu02

Stage 3

blondu02's Avatar

Quote:
stai linistit k nu iti trage praf cum se zice.......poate o sa-ti intre dar foarte foarte putin......asa fel incat nu iti afecteaza motorul cu nimic.Pun pariu k si prin filtrul normal mai sacapa putin praf.........Treaba cu iarna nu o stiu la 1300.......cel putin p supernova mea nu am nici o problema iarna d la filtru.I-a filtrul ala in mana si uita-te la el un pic...ai sa vezi k nu e chiar asa panarama
ok am inteles..va multumesc pt informatii...si nu va certati ca nu este cazul...cum fac rost de lovele o sa-l iau...bafta in continuare
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -