Si la ce te referi ca a fost munca de mantuiala?
Daca de atunci era in proiect revopsirea cu o vopsea calitativa nu conex ,de atunci aveam in cap sa pun jante dublate dar aveam de trecut itpul cu masina si am vrut sa treaca fara spaga(DPDV mecanic e perfecta masina nu am treaba cu ea)
Daca te uiti masina numai in 2 locuri am dat cu chit si nu am finisat corect da in rest masina are linia ok,am scapat de rugina de pe masina atunci chit ca fiumeu a zgariato un pic da nu a indoit nimik numai zgariata a fost si a cam ruginit acolo
Si pentru danut eu cu asa ceva ma ocup numai ca fac fose din fibra de sticla si foarte rar ma complic sa fac spoilere si sa refac caroserii dar la mine fiind caroseria stata 3 ani in fata blocului fara sa bage nimeni in seama masina deoarece am investit in a 2a locuinta si masinile au fost lasate in urma a fost cam distrusa masina si la un sudor mia cerut 4000 lei sa o faca complet ca trebuia sa refaca panourile din tabla ca sportul nu e ca berlina decat partea de fata in rest cam putine elemente de pe berlina le are (gen parbriz si eleron spate ,triple si rezervorul
)
In fine masina intre timp a primit geamuri electrice ,inchidere centralizata ,am schimbat toba spate si iam cumparat bare de tabla.
Proiectul va fi simplu spoiler tabla fata +fusta jos gen dacia brasovia ,in spate pasaje facute pentru jante dublate ,spoiler tabla,bagat eleronul in caroserie ca tinde la toate daciile sport sa retina apa si sa rugineasca dedesupt si o prelungire a caroseriei spate ca sa nu para a masina nefinalizata si sa nu se vada locasul rotii rezerva ca sincer asta nu mia placut niciodata sa vad la dacii .Masina este mult mai joasa decat pare (cand au fost facute pozele din cate tin minte masina nu era purtata si mai tot timpul umblam pe ea si o ridicam pe cric ,suspensiile nu erau folosite samd
Deja la drumul din zona mea atinge scutul la cat e de joasa la hopuri
Saptamana viitoare masina vede toba noua si se va scapa de muffer tipul ala pus la nervi pentru ca un destept mia pus cartof in toba si mia dat rateu in toba finala si zbuf sa spart