Salut baieti sunt nou pe aici ,am si eu o dacie 1310 1.4 ,geamuri ionizate,scaune si bancheta retapitate,volan sport,praguri etc .Astept parerile voastre !
Last edited by razZvanelSpeed4U; 29-10-09 at 20:18.
Masina are bari e o poza postata langa poza cu interiorul masinii..Manerele de pe spate o sa fie date jos, nu mai are rost sa vopsesc nimic, iar pe fatza o sa pun ushi cu clapeta.....
o sa ai surprize cu usile alea cu clapeta cel putin la fiecare dacie cu tipul ala de usi adica dupa 2000 se deschid greu trebuie sa ridici de usa pentru a o putea deschide
Poi pe la fete le deschid eu usa )...ca ele snt cam stricacioase =))...sambata voi revenii cu poze cu dacioiul din prezent..o sa aveti o parere f naspa, pana ii voi face ce am eu in cap ..BAfta !
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
Re: AG 95 BBU
Quote:
Originally Posted by razZvanelSpeed4U
Poi pe la fete le deschid eu usa )...ca ele snt cam stricacioase =))...sambata voi revenii cu poze cu dacioiul din prezent..o sa aveti o parere f naspa, pana ii voi face ce am eu in cap ..BAfta !
pozele....in fine poate le pui mai tarziu...si in loc sa postezi pe fiecare topic si sa folosesti semne de messenger pe forum ai putea sa mai faic cate ceva pe la masina...bafta