![]() |
AG 95 BBU
3 Attachment(s)
Salut baieti sunt nou pe aici ,am si eu o dacie 1310 1.4 ,geamuri ionizate,scaune si bancheta retapitate,volan sport,praguri etc .Astept parerile voastre !
|
Re: AG 95 BBU
3 Attachment(s)
Bine ai venit razvane ;) , 3 poze facute de mine !
|
frumoasa masina ai putea renunta la priza de aer de pe capota daca nu te ajuta la nimic...;)
|
Priza de are a fost desfiitata odata cu schimbarea capotei..si aqm urmeaza un nou lok...
|
2 Attachment(s)
O poza cu interiorul Dacioiului meu si una knd nu aveam ce face la serviciu :))
Attachment 1159602Attachment 1159603 |
ingrijita masina
vopseste manerele la usi cu negru, si pana la urma masina are bare sau nu ca odata apare cu odata fara |
Quote:
|
Masina are bari :) e o poza postata langa poza cu interiorul masinii..Manerele de pe spate o sa fie date jos, nu mai are rost sa vopsesc nimic, iar pe fatza o sa pun ushi cu clapeta..:)...
|
o sa ai surprize cu usile alea cu clapeta cel putin la fiecare dacie cu tipul ala de usi adica dupa 2000 se deschid greu trebuie sa ridici de usa pentru a o putea deschide
|
Daca ai grija ca sa deschizi bine usa nu o sa se strice clapeta..dar daca dai cu ea ca si cum nu ar fi a ta, se va strica..:)..bafta !
|
da ai dreptate dar cand iti duci prietenii cu masina le spui de fiecare data sa nu dea cu usa(mai ales fetele care nu prea le au cu astea)
|
Poi pe la fete le deschid eu usa ;))...ca ele snt cam stricacioase =))...sambata voi revenii cu poze cu dacioiul din prezent..o sa aveti o parere f naspa, pana ii voi face ce am eu in cap :)..BAfta !
|
ok succes cu proiectul in continuare
|
asteptam pozele promise;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning