Masina a facut fata celor 6 probe din rally sprint, e chiar fiabila tigaia daca o pregatesti cum trebuie

. In afara faptului ca am pierdut o bucsa de la bara stabilizatoare si ca incepuse sa se desfaca o piulita tot de la aceeasi bara......masina a functionat perfect. Am pierdut si un surub de la aparatoarea stanga fata.....am pus altul...dar a sarit si ala . A fost mai greu cu acomodatul masinii......pilotul a venit direct din tarile calde si a pus curu` in ea direct la cursa. Prima bucla am mers usor.....chiar f usor si asta s-a vazut la timpi...am pierdut peste doua minute si nu le-am mai putut recupera.....plus o penalizare de 50 de secunde din cauza mea

. O sa intre la o revizie si apoi asteptam urmatoarele concursuri......se anunta slalom paralel pe 17 octombrie.....acolo pot sa ma dau si eu ca pilot ca nu trebuie licenta.....iar in calendarul de rally sprint apare o etapa la gorj. Aia nu trebuie ratata.....avand in vedere ca momentan suntem pe locul 1 in clasamentul de rally sprint