Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova "de cupa" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/141888-nova-cupa.html)

bobby_gsi2 07-09-09 11:40

Nova "de cupa"

9 Attachment(s)
Vineri seara a ajuns in curte o nova de curse, destinatia ei fiind masina de antrenament/curse pe macadam. Vineri seara a fost dusa pt a fi testata.....rezultatul fiind mai mult decat imbucurator....chiar si cu amortizorul dreapta fata muci si cu niste arcuri necorespunzatoare a facut fata cu brio unui traseu destul de dificil.
Masina era echipata asa cum s-a nascut....fostul proprietar a spus ca din kitt lipseste decat axa.
Sambata a fost schimbat scaunul de la sofer g&a cu unul recaro......mult mai bun si duminica a urmat distractia la un vtm la Bucovatz.
Masina nu va ramane asa......trebuie remediate cateva probleme.....dar urgent este garda la sol si amortizoarele fata.

crazyfornova 07-09-09 11:55

Re: Nova "de cupa"

S-o stapanesti cu placere...! adevarat ca ii trebuie suspensie...pe spate poti opta pt niste arcuri tot de nova da ele fiinde de grupa N ..era un tip din bv care avea

si io fost / viitor posesor de nova

Wlad 07-09-09 11:56

bafta cu masina si sa iti aduca cat mai multe cupe..! numai bine:-)

bobby_gsi2 07-09-09 12:07

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2617914)
S-o stapanesti cu placere...! adevarat ca ii trebuie suspensie...pe spate poti opta pt niste arcuri tot de nova da ele fiinde de grupa N ..era un tip din bv care avea

si io fost / viitor posesor de nova

Suspensie are.....insa momentan e facuta pt macadam. Arcurile spate sunt necorespunzatoare...cele de grupa sunt ceva mai joase...fostul proprietar o folosea la recunoasteri si de aia a pus arcuri mai inalte pe spate. Pe fata amortizoarele sunt cele care trebuie insa cel din dreapta a cedat. Asta se observa clar in poze.....in virajele pe stanga zici ca se rastoarna.....iar in cele de dreapta sta "batz" :). Oricum in rest , cel putin mecanic masina e belea....nu bate, nu troncane.....am mai umblat putin la scut...ca intra in vibratii rau de tot......si oricum mai e mult de lucru la vibratii....tot mai sunt diverse care fac galagie.
Trebuie inlaturat catalizatorul, schimbata axa si umblat pe ici pe colo la partea estetica.
Le: Wlad chiar duminica a fost aproape de cupa.....insa trebuia tras si mai tare de ea......dar din pacate lipsa axei si-a spus cuvantul...schimbarile de trepte facandu-se la 5000 rpm.
Oricum....pe macadam este fenomenala..... a fost testata de cine trebuie.....si ofera niste senzatii greu de imaginat pentru o dacie. Dupa cum am zis....mai greu cu virajele pe stanga si pe partea de franare.....amortizorul fiind dus roata din dreapta nu prea frana , dar lucrul asta la macadam se compenseaza cu un mers glisat mai mult......la asfalt e altceva.

crazyfornova 07-09-09 12:09

e 1.6 carburatie ?

catalanu 07-09-09 12:30

Daca esti interesat am 4 amortizoare de macadam aproape noi.Nu am arcuri la ele.Vb pe PM daca doresti.

Bafta cu masina , si eu mi-am luat una luna trecuta si e senzatie masina.

bobby_gsi2 07-09-09 12:35

1,6 injectie. Catalanu poti sa pui pretul aici...nu e problema. Insa oricum am zis ca decat unu e dus. Le demontez pe alea de pe fata si le trimit la Bucuresti la refacut si nu o sa mai fie probleme. Zilele astea tre sa montez arcurile de asfalt....cele de pe masina nu sunt ale mele...si asa a fost intelegerea cu fostul proprietar.

alex.p7m 07-09-09 12:48

interesanta masina s`o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea

andi_cimpean 07-09-09 13:02

foarte tare...
ma bucur cand vad o "romanca" la VTM :)

bobby_gsi2 07-09-09 13:23

Nu prea o sa isi faca apartitia la vtm-uri....am spus mai sus ca ea se simte bine pe macadam. In configuratia actuala e cam puturoasa sa faca fata altor masini de 1,6....dar nu se stie niciodata sa desfacem motorul sa ne bagam nasul si pe acolo. Multumesc de urari.

crazyfornova 07-09-09 13:44

o sa mai vezi o nova pt vtm ..curand ;) :> tine-ti aproape :D

Gabi 07-09-09 14:21

19 Attachment(s)
Ia d'aici, prietene :peace:

bobby_gsi2 07-09-09 14:28

E clar...cand vreau sa gasesc poze cu masina glisata......tie tre sa iti cer. Numai de data trecuta din primul viraj nu ai....sau ai? :) Cauta mai bine....vezi ca atunci eram cu kadetu` :)).
Multam.

Gabi 07-09-09 14:34

Nenea, eu nu fac poze, şi nici nu filmez. Stau geană la fiecare maşină-n parte şi observ, iau aminte, etc., că īn curānd, aş cam vrea să fac pasul cel mare.

:-P

bobby_gsi2 07-09-09 14:38

Pai hai odata ca ma ameninti de mult timp :) Vrei nova? :)

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning