![]() |
Nova "de cupa"
9 Attachment(s)
Vineri seara a ajuns in curte o nova de curse, destinatia ei fiind masina de antrenament/curse pe macadam. Vineri seara a fost dusa pt a fi testata.....rezultatul fiind mai mult decat imbucurator....chiar si cu amortizorul dreapta fata muci si cu niste arcuri necorespunzatoare a facut fata cu brio unui traseu destul de dificil.
Masina era echipata asa cum s-a nascut....fostul proprietar a spus ca din kitt lipseste decat axa. Sambata a fost schimbat scaunul de la sofer g&a cu unul recaro......mult mai bun si duminica a urmat distractia la un vtm la Bucovatz. Masina nu va ramane asa......trebuie remediate cateva probleme.....dar urgent este garda la sol si amortizoarele fata. |
Re: Nova "de cupa"
S-o stapanesti cu placere...! adevarat ca ii trebuie suspensie...pe spate poti opta pt niste arcuri tot de nova da ele fiinde de grupa N ..era un tip din bv care avea
si io fost / viitor posesor de nova |
bafta cu masina si sa iti aduca cat mai multe cupe..! numai bine:-)
|
Quote:
Trebuie inlaturat catalizatorul, schimbata axa si umblat pe ici pe colo la partea estetica. Le: Wlad chiar duminica a fost aproape de cupa.....insa trebuia tras si mai tare de ea......dar din pacate lipsa axei si-a spus cuvantul...schimbarile de trepte facandu-se la 5000 rpm. Oricum....pe macadam este fenomenala..... a fost testata de cine trebuie.....si ofera niste senzatii greu de imaginat pentru o dacie. Dupa cum am zis....mai greu cu virajele pe stanga si pe partea de franare.....amortizorul fiind dus roata din dreapta nu prea frana , dar lucrul asta la macadam se compenseaza cu un mers glisat mai mult......la asfalt e altceva. |
e 1.6 carburatie ?
|
Daca esti interesat am 4 amortizoare de macadam aproape noi.Nu am arcuri la ele.Vb pe PM daca doresti.
Bafta cu masina , si eu mi-am luat una luna trecuta si e senzatie masina. |
1,6 injectie. Catalanu poti sa pui pretul aici...nu e problema. Insa oricum am zis ca decat unu e dus. Le demontez pe alea de pe fata si le trimit la Bucuresti la refacut si nu o sa mai fie probleme. Zilele astea tre sa montez arcurile de asfalt....cele de pe masina nu sunt ale mele...si asa a fost intelegerea cu fostul proprietar.
|
interesanta masina s`o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea
|
foarte tare...
ma bucur cand vad o "romanca" la VTM :) |
Nu prea o sa isi faca apartitia la vtm-uri....am spus mai sus ca ea se simte bine pe macadam. In configuratia actuala e cam puturoasa sa faca fata altor masini de 1,6....dar nu se stie niciodata sa desfacem motorul sa ne bagam nasul si pe acolo. Multumesc de urari.
|
o sa mai vezi o nova pt vtm ..curand ;) :> tine-ti aproape :D
|
19 Attachment(s)
Ia d'aici, prietene :peace:
|
E clar...cand vreau sa gasesc poze cu masina glisata......tie tre sa iti cer. Numai de data trecuta din primul viraj nu ai....sau ai? :) Cauta mai bine....vezi ca atunci eram cu kadetu` :)).
Multam. |
Nenea, eu nu fac poze, şi nici nu filmez. Stau geană la fiecare maşină-n parte şi observ, iau aminte, etc., că īn curānd, aş cam vrea să fac pasul cel mare.
:-P |
Pai hai odata ca ma ameninti de mult timp :) Vrei nova? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning