21-06-06, 15:48
|
|
 Stage 4
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: break inbunatatit
Da frate, am folosit un acutuator la hayon ,si la usi cate doua de usa ca sa dubleze forta ca unul nu are putere.
|
|
|
21-06-06, 16:07
|
|
 Stage 4
|
Mai nou am mai montat bloc de sigurante de pick-up diesel care are sigurante tipul nou si mai misto: acum am pe sigurante separate stergatoerele , aeroterma, tabloul de bord (ceasurile) , plafonierele si bricheta, deci daca am un scurt la aeroterma se arde siguranta numai de la aeroterma si stergatoarele si bordul i-mi va functiona in continuare ca sunt separate (la vechiul tablou mai ales la bord CN a doua siguranta se topeste mereu din cauza ca consumul este cam mare pt tabloul ala de sigurante).
Altceva , am mai montat avertizor de lumini de pozitie de cielo ca mai se intimpla sa uit pozitile si proiectoarele aprinse ziua.....
|
|
|
10-11-06, 21:09
|
|
 Stage 4
|
Sa va spun o treaba ...... mi se sparsese o supapa de evacuare la chiuloasa si am luat un set nou si le-am facut si scaunele de la supape si daca tot am demontat-o am schimbat pinionul de la cutie de la a 5-cea cu unul de fuga si acum merg cu mai putine ture in a cincea.
|
|
|
11-11-06, 14:52
|
|
 Stage 4
|
E foarte misto masina ta.Sa o mai imbunatatesti in continuare si nu mai lua in seama toti pripasii care spun ca masinile lor sunt mai klumea k a ta chiar daca nu sunt tunate...(se stei la cine ma refer).BAFTA in continuare si mai pune si tu poze.
|
|
|
19-11-06, 19:35
|
|
 Stage 4
|
Salut, am gasit o instalatie de papuc diesel care avea circuite intrerupte dar avea firul ala gros de plus intact si instalatia era aproape noua cu papuci noi pe ea , am scos tot fiful ala de plus cu tot cu soclurile de siguante si releie si instalatia de electroventilator .
Cum arata , are un papuc mare central care vine le borna plus a bateriei si o ramificatie de fir gros (cam cat o fisa de baterie) care vine la electromotor ,tot de la papucul de la borna mai pleaca o remificatie de fir gros la alternator, de la alternator mai pleaca o ramificatie mai putin grosa la niste socluri de relee si sigurante, am mai avut si alte socluri si acum am asa :
-siguranta generala pe masina care este de 70A
-siguranta de 30A si releu de de 40A la electroventilator
-siguranta de 15A si releu de 30A pe claxoane care sunt 3 la numar
- 2 siguranta de 10A si 2 relee de 20A pe fiecare proiector facute independente
Am scos firul ala albastru vechi care venea de la borna la alternator si fisa de plus si toata instalatia de la motor am bagat-o in tubuti de plastic de diferite dimensiuni tot de la instalati vechi .
Acum am si sigiranta generala .
Am inlocuit fulia de la pompa de apa cu una de nova ca este mai mica si circula apa cu o viteza mai mare prin instalatia de racire , am schimbat radiatorul cu unul nou si am mai montat electroventilator renuntind la clasica elice .
Acum apa sta la jumate .
|
|
|
17-02-07, 02:49
|
|
Stage 2
|
bravoti tru toat cate ai realizat , si euam un break moelu mi nou ji vreau s te rog sami zici si mie ce motorase ai folosit si de la c marca de au pentru gamurlktrice , fac o cinste can nom antalni  mrs mult
04-03-07, 19:41
|
|
 Stage 4
|
Am pus macarale electrice de dacia solenza dar sunt cam scumpe noi ,adica cam 350 ron bucata dar vezi poate gasesti la sh sau la vreo una lovita facuta praf.
|
|
|
08-03-07, 13:58
|
|
 Stage 5
|
nu prea inteleg cu ai facut deschiderea eletrica la haion. la usi situ ca merge destul de usor dar la haion nu prea merge. ca sa se deschida pe interior are ca o clapeta si cred ca de aia ai pus sa traga ca sa se deschida. dar nu prea inteleg cum ca trebuie sa traga spre interiorul portbagajului.
|
|
|
30-03-07, 20:53
|
|
 Stage 4
|
Merge dar trebuie sa vezi cum ca este greu de explicat , momentan nu am poze
|
|
|
07-04-07, 00:17
|
|
 Stage 5
|
Masina arata bine...cel mai mult imi place haionul...da foarte bine fara inchizatoare...felicitari.
|
|
|
07-04-07, 19:00
|
|
4Tuning International Member
Member of: [4Tuning International]
|
marfa break'u sa'l modifici in continuare cu aceasi pasiune(spor la tunat)
|
|
|
11-04-07, 11:15
|
|
 Stage 5
|
super tare breackul frate,spatele arata prea misto,dar si ciudat in acelasi timp,adik e ceva ce nu vezi in fiecare zi.Tot ashea!!!
|
|
|
11-04-07, 23:32
|
|
 Stage 4
|
sincer.....mijdo majina shi kiar ash vrea sa vb q tn neshte kestii da nu sh qm sa dau de tn......k deh doar sntem vecini....presupun k stai in bl 12 k aqolo vd io mashina mai mereu.....io stau in 16....dak e vreau sa-mi lashi shi mie un id de mess.....k vreau sa mai meshteresc shi io cate cva shi am nevoie de sfaturile tale....bafta.....
P.S.:beleah mashina...
|
12-04-07, 00:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by PH-05-TTM
sincer.....mijdo majina shi kiar ash vrea sa vb q tn neshte kestii da nu sh qm sa dau de tn......k deh doar sntem vecini....presupun k stai in bl 12 k aqolo vd io mashina mai mereu.....io stau in 16....dak e vreau sa-mi lashi shi mie un id de mess.....k vreau sa mai meshteresc shi io cate cva shi am nevoie de sfaturile tale....bafta.....
P.S.:beleah mashina...
|
Tie chiar iti place cum scrii? Sunt scarbit
|
|
|
|
|