Aceasta dacie a fost fabricata in '93 decembrie si a fost inmatriculata in ianuarie '94 , avea unic proprietar si o stiam de cand a cumparat-o fostul proprietar ( fiind prieten cu tatal meu) , este o berlina cu motor de 1,4 cu 5 trepte , motorul si articulatiile si sistemul de franare fusese pus la punct avand pompa de frana si servofrana schimbate , dar cu toate astea masina a stat cam mult pe dreapta si a fost foarte neglijata . Dupa ce am facut o tinichigerie sumara (inlocuit usi spate , aripi fata si praguri ) , am inlocuit garniturile de la etriere si pistonese spate , iar la etriere am pus si pistoane de inox ( facute de un prieten strungar) ,am inlocuit si sonda de mers inapoi ,si reglat de faruri , si am aranjat puytin interiorul ( inocuit tapiteriile de la usi si tapiteria plafonului) masina a luat inspectia pe bune si din prima . Cu aceasta masina am ajuns la 3 dacii personale din simplu motiv ca am nevoie de 3 , prietenii mereu i-mi spun ca de ce nu le vind sa-mi iau o masina " ca lumea" dar sa stiti ca daca le vand pe toate 3 mai mult de un cielo nu scot pe ele si vin cu intrebarea merita?
Apropo ultima dacie m-a costat 500 Eu asa cum o vedeti in pozele in care e plina de praf ( dar am cumparat-o spaata si cu pana de cauciuc facuta
)