Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
Re: Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
tot respectul....tu te ocupi de chituit si slefuit si toate treburile astea?...si un mic sfat..ar fi sa dai si parbrizul si luneta jos..ca sa vezi cum sta treaba si pe acolo
si dai jos si farurile, curata si acolo, dai cu grund, da cu chit la imbinarea aripa cu masca fata, dar dai cu chit de fibra ca ala e mult mai rezistent ai fao dintr-o bucata, ca pe spate vad ca ai scos gaura aia de pe spate de la tampoane, masca fata mai insista la ea ca vad ca mai are rugina, eventual iati o perie daia de sarma pentru flex si punete pe treaba si dupaia indrepti frumos fusta si ii dai un pic de chit asa de fata sa fie dreapta
imi place ca ai ambitie ceea ce e bine bafta in continuare si curato cat mai bine de rugina ca o vopsesti degeaba
Originally Posted by B XX ADI
tot respectul....tu te ocupi de chituit si slefuit si toate treburile astea?...si un mic sfat..ar fi sa dai si parbrizul si luneta jos..ca sa vezi cum sta treaba si pe acolo
...pai le-as da jos dar nu stiu sa le montez si nu am chef sa mai dau bani sa le montez ...si am dat si pe acolo si nu se misca chederul deci nu a intrat apa.......si legat de lefuit chituit si smirgheruit da eu le fac
Quote:
Originally Posted by b08ygs
si dai jos si farurile, curata si acolo, dai cu grund, da cu chit la imbinarea aripa cu masca fata, dar dai cu chit de fibra ca ala e mult mai rezistent ai fao dintr-o bucata, ca pe spate vad ca ai scos gaura aia de pe spate de la tampoane, masca fata mai insista la ea ca vad ca mai are rugina, eventual iati o perie daia de sarma pentru flex si punete pe treaba si dupaia indrepti frumos fusta si ii dai un pic de chit asa de fata sa fie dreapta
imi place ca ai ambitie ceea ce e bine bafta in continuare si curato cat mai bine de rugina ca o vopsesti degeaba
pai in fata am facut rost de spoilerul original de dacia sport(buza aceea).....si la imbinari o sa dau cu mastic dala de masina si o sa dau si farurile jos ca sa curat pe acolo dar deocamdata sunt pus pe treaba pe parti.....si apoi o ramana decat fata si stalpi de la usi de curatat bine de tot
Originally Posted by cannavaro
Ai bagat atatia bani in piese si nu ai 10 lei sa montezi 2 faruri?
pai nu la faruri ma refer ca alea le-am demontat de vreo 4 ori pana acum....doar le-am curatat oglinda la fiecare si am schimbat becurile
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
se referea la parbriz si luneta...
la faruri nu cred ca ar fi fost o problema pentru el...avand in vedere cate a demontat de pe masina pana acum
da la parbriz.....chiar nu stiu cum se face treaba asta...daca cineva mi le-ar demonta eu as schimba si chederele asa ca sa fie si alea noi
update astazi:
-porbagajul grunduit -terosonat si dat cu vopsea neagra deja
-ramane decat interiorul sa il mai dau cu vopsea neagra ca deja am grunduito si terosonato
-rastorn masina....o spal bine de tot pe dedesubt,vad ce are cutia de imi loveste in podea(sau toba nu stiu care dintre ele face figuri) o grunduiesc si o terosonez ....sper ca imi ajung 3.5kg pentru o podea pe dedesubt
-dam jos farurile ca sa matuiesc si fusta fata si acolo la faruri
-si slefuim din nou ca nebunii masina pana iese fina de tot si sar putea sa o dau si cu spritz chit astazi...vedem cum ne merge cu timpul...
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
pai prima data dai geamurile jos cu ajutorul unei surubelnite
cand le montezi, bagi un snur prin cheder, pe fanta aceea care o sa vina prinsa de caroserie, snurul trebuie sa aibe capetele in partea de sus a parbrizului/lunetei si sa se intersecteze putin, asezi luneta/parbrizul , sa vina chederul pe marginea din partea de jos a caroseriei, ...apoi cineva sta afara si apasa pe cheder in partea de sus unde sunt capetele snurului, iar tu tragi de snur stanga..pana in colt, dreapta pana in colt, apoi o iei in jos..pana in colt, etc, pana iese tot snurul din cheder...apoi mai dai cateva poduri de palma pe dinafara sa se aseze si gata .....daca nu ai inteles, mai bine nu stiu cum sa iti spun,
snurul sa fie rezistent, gen ata de parasuta
succes
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
ar merita si mai mult daca ai da jos parbrizul luneta si geamurile laterale...adica pacat de munca ta..cu timpul o sa iti sara vopseaua de pe langa chedere...si daca tot ai zis ca vrei sa schimbi chederele..poti sa le tai cu o lama pe astea vechi si sa dai jos geamul, iar cand vrei sa pui noul cheder cu tot cu geam pe masina folosesti tehnica spusa mai sus..cea cu sfoara