update astazi
deci sa incepem cu dimineata
am montat masca si ochelarii de la mikkai care s-au potrivit perfect...apoi ne-am dus si am cumparat o evacuarea completa ROMCAT BORLA teava de legatura,toba intermediara,toba finala,saxofon si o sonda pentru chiuloasa.....merg acasa si vreau sa schimb sonda....cand bag sonda noua ghici....filetul la se stricase....pff gata crezusem ca stricasem chiuloasa .......dar am observat ca aia e decat o flansa......m-am dus si am cumparat o alta flansa cu tot cu cele 2 flanse.....dar cand am dat flansa veche jos...sa mai rupt si un surub dala
am zis gata acum chiar am stricat-o dar.....am bagat o piulita si am batut cu ciocanul in ea pana cand am nituit . ...si apoi am desfacut in opus si am rezolvat-o si cu surubu..........dupa asta am fost sa montez evacuarea....la teava de legatura a trebuit sa mai tai din ea.......cand am montat evacuarea am observat ca aveam tampoanele de la cutie rupte....deci dai fuga la magazinul de piese si cumpara tampoane.....dupaia mai dai o fuga la magazinul de piese si cumpara membrana de la carburator de la pompa de spritz ca imi dadea benzina pe acolo........dupa asta fai aerisirea la motor din nou......dupa ce am terminat cu motorul....am fost si mi-am luat centuri retractabile....care cand sa le montez observ cu stupoare ca nu se potrivesc...si acum dute inapoi la magazin si ia alte centuri
) si intr-un final am mai strans si frana de mana.....acum la 4 dinti ingheata
maine:
montam placute de frana noi, ganiturile de la etrierul drept ca la cel stang le-am schimbat,montam repartitor ....aerisim circuitul si verificam cum tin franele ...dupa asta dam jos si gazul
ca deja am facut programarea la rar...si sunt abea tocmai de luni in 2 saptamani...pentru ca totul sa fie bine.....deci in 2 saptamani o sa am si talonul
si nu o sa mai montez deloc gazul.....
app baieti.. am de vanzare mai multe piese ca tot s-au adunat....
8 jante canda normale (dau si gumele) ---pret nu stiu negociem...
2 grile una goasa una subtire---pret...un cico
2 perechi de ochelari una groasa una subtire--un cico
un set de balamale pentru masca groasa---se dau pe un brifcor
am un contact NEIMAN frantuzesc 30ron
o carcasa casetofon de pus casetofonul--un cico
ps:ce bancheta se potriveste in locul la cea de dacie....ca vreau sa bag una putin mai spatioasa mai subtire daca se poate ca sa pot face mai mult loc in spate ca cea a ei e cam nasoala